Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Cyprus Airways προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες από το σεισμό
Αερομεταφορές

Η Cyprus Airways προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες από το σεισμό

Η εταιρεία θα διαθέσει χωρητικότητα στις προγραμματισμένες πτήσεις της προς τη Βηρυτό και είναι πρόθυμη να οργανώσει ειδικές πτήσεις αρωγής.

Η Cyprus Airways, συνδράμει στις προσπάθειες παροχής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, από τον καταστροφικό σεισμό, διαθέτοντας τα αεροσκάφη και τη χωρητικότητά της σε κυβερνήσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς που χρειάζονται μεταφορά αγαθών, φαρμάκων και ομάδων διάσωσης ή εξοπλισμού.

Η εταιρεία θα διαθέσει χωρητικότητα στις προγραμματισμένες πτήσεις της προς τη Βηρυτό και είναι πρόθυμη να οργανώσει ειδικές πτήσεις αρωγής για να μεταφέρει το απαραίτητο φορτίο στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη.

Η Cyprus Airways επεκτείνει την υποστήριξή της σε κάθε οργανισμό, κυβερνητικό φορέα και άλλους που βοηθούν σε αυτή την τραγωδία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023