Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ EL AL Israel Airlines ψηφίστηκε ως η Ασφαλέστερη Αεροπορική Εταιρεία για το 2009
Η εταιρεία επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Global Traveler

Η EL AL Israel Airlines ψηφίστηκε ως η Ασφαλέστερη Αεροπορική Εταιρεία για το 2009

Η EL AL, ο εθνικός αερομεταφορέας του Ισραήλ, επιλέχθηκε από περισσότερους από 25.000 αναγνώστες του περιοδικού Global Traveler (GT) ως η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη ασφάλεια του κόσμου. Αυτή […]

Η EL AL, ο εθνικός αερομεταφορέας του Ισραήλ, επιλέχθηκε από περισσότερους από 25.000 αναγνώστες του περιοδικού Global Traveler (GT) ως<...> η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη ασφάλεια του κόσμου. Αυτή η διάκριση έχει δοθεί στην EL AL επί τρία συναπτά έτη (όσο καιρός υπάρχει και η συγκεκριμένη κατηγορία), σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους αναγνώστες του Global Traveler, για τους καλύτερους στα επιχειρηματικά ταξίδια και τον τουρισμό πολυτελείας για το 2009. Ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος του GT Fran Gallagher, δήλωσε: “Οι νικητές μας συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα υπηρεσιών της βιομηχανίας και οι αναγνώστες μας αναγνωρίζουν την ποιότητα. Χρόνο με το χρόνο, οι νικητές που αναδεικνύονται από την ψηφοφορία μιμούνται τα υψηλά αυτά πρότυπα. Η αφοσίωση της EL AL στην ασφάλεια τη διατηρεί στην κορυφή ως την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην κατηγορία Ασφάλεια”.

“Είμαστε περήφανοι που αναγνωριστήκαμε ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στο θέμα ασφάλεια”, σχολιάζει ο διευθύνων σύμβουλος της EL AL Israel Airlines, North/Central America, Offer Gat.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024