Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςKLM: Νέες θέσεις της World Business Class στα Βoeing 777
Αεροπορικές εταιρείες

KLM: Νέες θέσεις της World Business Class στα Βoeing 777

  • KLM Business Seats 4

Τα καθίσματα και τα εξαρτήματά τους είναι κατά 10-15% ελαφρύτερα από τα υπόλοιπα καθίσματα business class της αγοράς, συμβάλλοντας περεταίρω στους στόχους βιωσιμότητας της εταιρείας.

Η KLM Royal Dutch Airlines παρουσίασε τις νέες θέσεις της World Business Class. Τα νέα, ακόμη πιο φαρδιά καθίσματα, διαθέτουν μια συρόμενη πόρτα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση και ιδιωτικότητα.  Χάρη στις καινοτομίες της KLM Royal Dutch Airlines, τα καθίσματα και τα εξαρτήματά τους είναι κατά 10-15% ελαφρύτερα από τα υπόλοιπα καθίσματα business class της αγοράς, συμβάλλοντας περεταίρω στους στόχους βιωσιμότητας της εταιρείας.

Τα νέα καθίσματα της νέας World Business Class (WBC) σχεδιάστηκαν βάσει μιας εκτενούς έρευνας στην πελατειακή βάση της εταιρείας. Η νέα θέση προσφέρει στους επιβάτες περισσότερο χώρο και άνεση:

  • Όλοι οι επιβάτες έχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο. Κάθε κάθισμα έχει μια ελαφριά συρόμενη πόρτα που ανοίγει και κλείνει εύκολα, έτσι ώστε ο χώρος να μπορεί να κλείσει για περισσότερη ιδιωτικότητα.
  • Περισσότερες προσωπικές επιλογές προσαρμογής και λειτουργικότητας, φιλικές προς τον χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της ρυθμιζόμενης υποστήριξης στο κάτω μέρος της πλάτης και της ρύθμισης χαλάρωσης με μια απαλή λειτουργία μασάζ.
  • Το κάθισμα μπορεί να σχηματίσει ένα άνετο κρεβάτι μήκους 198εκ σε πλήρη ανάκλιση.
  • Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές υποδοχές φόρτισης που είναι εύκολα προσβάσιμες και ευδιάκριτες, ενώ οι επιβάτες έχουν την επιλογή και της ασύρματης φόρτισης.
  • Οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να αποθηκεύσουν τα πράγματά τους σε ένα ντουλάπι που κλειδώνει, το οποίο διαθέτει επίσης και έναν ενσωματωμένο καθρέπτη.
  • Η θέση διαθέτει μια χωνευτή θήκη για μπουκάλι, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να τοποθετούν με ασφάλεια ένα μπουκάλι νερό στην επιφάνεια εργασίας τους, ακόμη και όταν υπάρχουν αναταράξεις.

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες της World Business Class, συμπεριλαμβανομένου του concept των μενού και της SkyPriority, παραμένουν αμετάβλητες.

“Βασισμένοι σε μια εκτεταμένη έρευνα τόσο στους πελάτες μας όσο και στον ανταγωνισμό, προχωρήσαμε σε αναβάθμιση των καθισμάτων της World Business Class διασφαλίζοντας περισσότερη ιδιωτικότητα και άνεση για τους επιβάτες μας κατά τη διάρκεια της πτήσης τους. Τα νέα καθίσματα είναι καλύτερα σε ότι αφορά στο σχεδιασμό, την τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας. Η KLM ανταποκρίνεται σε μια σειρά επιθυμιών των επιβατών της με τα νέα καθίσματα σε World Business Class, Premium Comfort, Economy Comfort και Economy Class. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτά τα νέα προϊόντα και τις σχετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.” δήλωσε ο Boet Kreiken, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της KLM Customer Experience.

Για τη νέα World Business Class, η KLM επέλεξε να εγκαταστήσει τα καθίσματα Jamco Venture σε διαμόρφωση 1-2-1, προσφέροντας στους επιβάτες της WBC άμεση πρόσβαση προς το διάδρομο. Καθίσματα Jamco Venture έχουν εγκατασταθεί στο παρελθόν στην World Business Class στον στόλο των Boeing 787 της KLM. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα πελατών η KLM συνεργάστηκε με την κατασκευάστρια εταιρεία για να βελτιώσει περαιτέρω το κάθισμα.

Όλος ο σχεδιασμός της Jamco έγινε σε συνεργασία με την KLM, ειδικά η διάταξη στην καμπίνα, και είναι ελαφρύτερος σε σύγκριση με την προηγούμενη διάταξη, χωρίς να διαφοροποιείται η ποιότητα. Τα ελαφρύτερα καθίσματα συμβάλλουν στους στόχους βιωσιμότητας της KLM.

Τα νέα καθίσματα της World Business Class θα τοποθετηθούν σε όλο τον στόλος αεροσκαφών Boeing 777-300 και 200. Ο συγκεκριμένος στόλος θα είναι επίσης εξοπλισμένος με την πιο καινούρια καμπίνα Premium Comfort. Η αλλαγή θα έχει ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024