Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα υπηρεσία on-line αγοράς εισιτηρίων από την Qatar Airways

Νέα υπηρεσία on-line αγοράς εισιτηρίων από την Qatar Airways

Τη νέα υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίου μέσω Internet (Internet Booking), που δίνει τη δυνατότητα σε επιβάτες – οπουδήποτε στον κόσμο – να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα www.qatarairways.com πληροφορίες για πτήσεις, να κλείσουν […]

Τη νέα υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίου μέσω Internet (Internet Booking), που δίνει τη δυνατότητα σε επιβάτες – οπουδήποτε στον κόσμο – να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα www.qatarairways.com πληροφορίες για πτήσεις, να κλείσουν θέσεις, να πληρώσουν<...>και να εκδώσουν αυτόματα τα εισιτήρια τους, παρουσίασε πρόσφατα η Qatar Airways.

Η νέα υπηρεσία κρατήσεων μέσω internet παρέχει στους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία, αφού μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους, 24 ώρες το 24ωρο. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του νέου site είναι η δυνατότητα εντοπισμού του χαμηλότερου ναύλου, καθώς παρουσιάζει διαφορετικές επιλογές πτήσεων σε διαφορετικές ημερομηνίες. Ως επιβράβευση για την έκδοση εισιτηρίου μέσω Internet, τα μέλη του προγράμματος Privilege Club της Qatar Airways θα λάβουν επιπλέον 500 Qmiles.

Η νέα υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα στο Internet, ενώ οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν είτε να παραλάβουν ένα τυπωμένο εισιτήριο ή να λάβουν στο e-mail τους επιβεβαίωση του εισιτήριου τους, το οποίο αποστέλλεται άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα με την επιβεβαίωση της πληρωμής. Σημειώνεται πως η υπηρεσία αποτελεί μέρος μια σειράς προγραμμάτων που θα παρουσιάσει η Qatar Airways τους επόμενους μήνες.

Ως μέρος της ενίσχυσης των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου από την Qatar Airways η εταιρία θα παρουσιάσει περισσότερες υπηρεσίες που θα βασίζονται στο Διαδίκτυο και θα επανασχεδιάσει την ιστοσελίδα της στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker, δήλωσε ότι “καθώς η εταιρία αναπτυσσόταν με πρωτοφανείς ρυθμούς, προσπαθούσε να διασφαλίσει ότι οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Η Qatar Airways έχει θέσει ως στρατηγικό της στόχο να αναπτύξει το τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Καθώς η εταιρία μας μεγαλώνει – και μεγαλώνουμε με απίστευτους ρυθμούς – αναγνωρίζουμε τη σημασία τού να προσφέρουμε σε όλους τους επιβάτες μας πιο φιλικές διαδικασίες και μια νέα υπηρεσία έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων σίγουρα θα κάνει τη διαδικασία αυτή πιο βολική”. Και συνέχισε: “Με διεθνές δίκτυο δρομολογίων που διαρκώς μεγαλώνει, όλο και περισσότεροι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τον ολοκαίνουργιο Αεροσταθμό (Premium Terminal) της Qatar Airways στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα, που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης”.

Από την επιχειρησιακή της βάση στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ, η Qatar Airways εξυπηρετεί 75 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την `Απω Ανατολή και την Ινδία, χρησιμοποιώντας έναν σύγχρονο στόλο από 57 αεροσκάφη Airbus.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024