Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνάντηση Χριστοδουλάκη και Βερελή με τα στελέχη της IAS

Συνάντηση Χριστοδουλάκη και Βερελή με τα στελέχη της IAS

Με τα στελέχη της κοινοπραξίας IAS που θα αναλάβουν την διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας συναντήθηκαν χθες οι υπουργοί Οικονομίας – Οικονομικών, κ. Νίκος Χριστοδουλάκης και Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Χρίστος […]

Με τα στελέχη της κοινοπραξίας IAS<.> που θα αναλάβουν την διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> συναντήθηκαν χθες οι<...> υπουργοί Οικονομίας – Οικονομικών, κ. Νίκος Χριστοδουλάκης και Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Χρίστος Βερελής.

'Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε το επιχειρησιακό σχέδιο της IAS, ενώ υπήρξε και μια πρώτη επαφή με την διευθυντική ομάδα', δήλωσε ο κ. Χριστοδουλάκης. Επίσης, ο υπουργός τόνισε ότι 'απώτατο σημείο λήξης του διαγωνισμού είναι το τέλος του μηνός'.

Σημειώνεται ότι ο σύμβουλος ιδιωτικοποίησης CSFB θα πρέπει ως το τέλος του μήνα να γνωμοδοτήσει για το εάν τελικά θα κατακυρωθεί η ΟΑ<.> στην IAS ή εάν θα κηρυχθεί άγονη η διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση της Axon Airlines, η ελληνο-αυστραλιανή κοινοπραξία είναι ο μοναδικός υποψήφιος αγοραστής, που προσφέρει 102 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 51% της ΟΑ και παράλληλα δεσμεύεται να διατηρήσει τους 5.000 από τους 7.000 υπαλλήλους του ομίλου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024