Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣύστημα Amadeus Altea Reservation σε τρεις ακόμη αεροπορικές εταιρίες

Σύστημα Amadeus Altea Reservation σε τρεις ακόμη αεροπορικές εταιρίες

Το σύστημα κρατήσεων Altea Reservation της Amadeus υιοθέτησαν πρόσφατα ακόμη τρεις αεροπορικές εταιρίες, με στόχο την καλύτερη διαχείριση των παγκόσμιων πωλήσεων τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εταιρίεςKLM, Kenya Airways και […]

Το σύστημα κρατήσεων Altea Reservation της Amadeus υιοθέτησαν πρόσφατα ακόμη τρεις αεροπορικές εταιρίες, με στόχο την καλύτερη διαχείριση των παγκόσμιων πωλήσεων τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εταιρίες<...>KLM, Kenya Airways και Martinair. Το σύστημα Altea Reservation θα επιτρέψει στις εταιρίες να διανέμουν συγχρονισμένες πληροφορίες για πτήσεις, ναύλους και στοιχεία επιβατών σε όλα τα κανάλια πωλήσεων, με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της ικανότητάς τους να παρέχουν στους επιβάτες ολοκληρωμένες και ακριβείς ταξιδιωτικές πληροφορίες, ανεξάρτητα με το σημείο πώλησης.

Βάσει μιας κοινής πλατφόρμας που επιτρέπει σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρίες να χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα, το Altea Reservation απλοποιεί την ανταλλαγή των στοιχείων επιβατών, δίνοντας τη δυνατότητα στις αεροπορικές εταιρίες να ενισχύσουν τις λειτουργίες τους και να έχουν συνεχή συνεργασία και επικοινωνία με τους εμπορικούς τους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων και των ταξιδιωτικών γραφείων. Επιπλέον, η μοναδική του δομή επιταχύνει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των συνεργατών της συμμαχίας, με αποτέλεσμα να εξοικονομούν οι αεροπορικές εταιρίες σημαντικά ποσά από την ενσωμάτωση.

Ο κ. Boet Kreiken, Executive Vice President & Chief Information Officer της KLM, είπε: “Ήδη χρησιμοποιούμε το ίδιο σύστημα κρατήσεων με την Air France, ενώ αυτή η μετάβαση αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για την πραγματοποίηση μια κοινής ΙΤ πλατφόρμας και εφαρμογών μεταξύ της Air France και της KLM. Μας επιτρέπει να παρέχουμε απρόσκοπτες υπηρεσίες στους πελάτες μας και να πραγματοποιούμε περαιτέρω συνέργειες μέσα στον όμιλο Air France KLM”.

Ο κ. Hugh Fraser, Εμπορικός Διευθυντής της Kenya Airways δήλωσε: “Εργαζόμαστε πυρετωδώς για την προσχώρησή μας στη συμμαχία SkyTeam Alliance και είναι σημαντικό να τυποποιήσουμε την λειτουργία, τη τεχνολογία και τα προϊόντα μας. Με την υιοθέτηση του συστήματος Altea Reservation επιτυγχάνεται αυτός ο σκοπός και διευκολύνεται η ενσωμάτωση των συστημάτων μας με εκείνα των συνεργατών μας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να επωφεληθούμε στο μέγιστο από την συμμετοχή μας στη συμμαχία SkyTeam. Τα συστήματα πληροφορικής μπορούν πλέον να προσαρμοστούν στις επιχειρησιακές μας ανάγκες και να υποστηρίξουν την εμπορική μας στρατηγική”.

Ο κ. Marcel de Vries, Director Business Development & Distribution της Martinair είπε επίσης: “Δεσμευόμαστε για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας, στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης και επέκτασης. Έχοντας στην διάθεσή μας μια απολύτως ενοποιημένη ροή πληροφοριών μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, καθώς επίσης και την αποτελεσματικότητά μας μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος πωλήσεων και κρατήσεων”.

“Η χρήση τεχνολογίας που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες μας και η ικανότητα ενοποίησης αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στην επιτυχία των αεροπορικών εταιριών σήμερα”, πρόσθεσε ο κ. Frederic Spagnou, Vice President, Airline Business Group της Amadeus, τονίζοντας πως “επιβάλλεται λοιπόν να είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε εμπορική ευκαιρία άμεσα, εφόσον με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η επικερδής ανάπτυξη. Το σύστημα Altea Reservation τις υποστηρίζει σε αυτή την ανάπτυξη”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024