Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤη δυνατότητα πραγματοποίησης check-in μέσω του δαχτυλικού αποτυπώματος προσφέρει η Lufthansa

Τη δυνατότητα πραγματοποίησης check-in μέσω του δαχτυλικού αποτυπώματος προσφέρει η Lufthansa

Ένα νέο και πρωτότυπο τρόπο για την πραγματοποίηση check-in προσφέρει η αεροπορική εταιρία Lufthansa στους επιβάτες της,που διακινούνται από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Ειδικότερα, έπειτα από την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας […]

Ένα νέο και πρωτότυπο τρόπο για την πραγματοποίηση check-in προσφέρει η αεροπορική εταιρία Lufthansa στους επιβάτες της,<...>που διακινούνται από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Ειδικότερα, έπειτα από την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τη Siemens, η γερμανική αεροπορική εταιρία εφαρμόζει ένα πιλοτικό πρόγραμμα, που επιτρέπει στους επιβάτες να κάνουν check-in με το δακτυλικό τους αποτύπωμα. Η υπηρεσία ονομάζεται Trusted Traveler και η δοκιμή της θα κρατήσει δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, εάν όλα λειτουργήσουν άψογα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η Lufthansa σκέφτεται να εφαρμόσει το σύστημα από το 2006, προαιρετικά για όσους ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, οι επιβάτες βάζουν το δάχτυλο τους σε ένα ειδικό μηχάνημα – σκάνερ, που σαρώνει το δακτυλικό αποτύπωμα, το οποίο στη συνέχεια εκτυπώνεται σε κωδικοποιημένη μορφή στην κάρτα επιβίβασης.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της επιβίβασης ο κωδικός πάνω στην κάρτα απλώς θα ταυτοποιείται με το δακτυλικό αποτύπωμα του επιβάτη, που θα ανεβαίνει στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα η διαδικασία του check-in να γίνεται πολύ πιο γρήγορα και χωρίς ουρές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024