Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤην άλλη εβδομάδα η απόφαση για το μέλλον της Ολυμπιακής

Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για το μέλλον της Ολυμπιακής

Συνάντηση με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών, κ. Ζακ Μπαρό, πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2005,ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, προκειμένου να τον […]

Συνάντηση με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών, κ. Ζακ Μπαρό, πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2005,<...>ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, προκειμένου να τον ενημερώσει για το θέμα της Ολυμπιακής.

Μετά την συνάντηση τους, ο κ. Λιάπης, δήλωσε τα ακόλουθα:

“Ενημέρωσα τον Επίτροπο Μπαρό για τις τελευταίες εξελίξεις ως προς τον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής και συζητήσαμε τις προοπτικές οι οποίες υπάρχουν, ειδικά μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μετά την 14η Σεπτεμβρίου όλα πια έχουν αλλάξει.

Επίσης τον πληροφόρησα ότι την επόμενη εβδομάδα η Ελληνική Κυβέρνηση, έπειτα και από την σχετική εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου Lazard, θα αποφασίσει οριστικά για την συνέχιση ή όχι του διαγωνισμού και μου ζήτησε να τον ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, είτε προχωρήσει αυτός ο διαγωνισμός είτε επιλέξουμε κάποια άλλη λύση, η Ελλάδα θα ζητήσει την σύμφωνη γνώμη της Κομισιόν, επί συγκεκριμένης πρότασης.

Τον διαβεβαίωσα ότι η Ελλάδα θα διασφαλίσει τις συνθήκες ελεύθερου ανταγωνισμού στις αεροπορικές μεταφορές. Διότι είμαστε εναντίον κάθε είδους μονοπωλίου είτε κρατικού είτε ιδιωτικού.

Ήταν μία χρήσιμη συνάντηση, και θα είμαστε, συνεχώς σε επαφή και συνεργασία, είτε σε επίπεδο προσωπικό μεταξύ μας, είτε σε επίπεδο των συνεργατών μας και των υπηρεσιών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024