Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκινά νέα απευθείας πτήση Αθήνα – Δουβλίνο

Ξεκινά νέα απευθείας πτήση Αθήνα – Δουβλίνο

Την έναρξη του νέου δρομολογίου της Aer Lingus Αθήνα – Δουβλίνο, την πρώτη προγραμματισμένη απευθείας πτήση ανάμεσα στην Ιρλανδία και την Ελλάδα ανακοίνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού της Ιρλανδίας σε συνεργασία […]

Την έναρξη του νέου δρομολογίου της Aer Lingus Αθήνα – Δουβλίνο, την πρώτη προγραμματισμένη απευθείας πτήση ανάμεσα στην Ιρλανδία και την Ελλάδα ανακοίνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού της Ιρλανδίας σε συνεργασία με την<...> Πρεσβεία της Ιρλανδίας και την Aer Lingus η οποία εκτιμάται ότι θα αυξήσει την τουριστική κίνηση μεταξύ των δύο προορισμών.

Η Α.Ε. κα. Margaret Hennessy, Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα αναφέρθηκε στον Έλληνα Νομπελίστα Γεώργιο Σεφέρη που είπε ότι «οι Ιρλανδοί είναι οι Έλληνες του Βορρά», και πρόσθεσε ότι «όπως και οι Έλληνες, και οι Ιρλανδοί είναι γνωστοί για τη φιλοξενία τους. Ανυπομονούμε να πούμε «cead mile failte» – χίλια καλώς ήρθατε στους πολυάριθμους επισκέπτες από την Ελλάδα».

Σχολιάζοντας τη νέα υπηρεσία της Aer Lingus, ο εμπορικός διευθυντής της, κ. Enda Corneille, είπε: «Αυτή η νέα απευθείας γραμμή από την Αθήνα στο Δουβλίνο είναι μία εξέλιξη ορόσημο για την Aer Lingus καθώς είναι η πρώτη απευθείας προγραμματισμένη πτήση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιρλανδία και σηματοδοτεί τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της εταιρείας με σκοπό τη διεύρυνση του δικτύου της. Επιβεβαιώνει επιπλέον τη δέσμευση της Aer Lingus να παρέχει απευθείας χαμηλού κόστους πρόσβαση σε νέες αγορές».

Η κα. Niamh Kinsella, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού για την Ελλάδα δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Aer Lingus εισαγάγει αυτή τη νέα διαδρομή. Γνωρίζουμε ότι πολλοί Έλληνες εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για την Ιρλανδία, και ότι η ελληνική ταξιδιωτική αγορά έχει δυνατότητες για ταξίδια παραγωγικότητας αλλά και αναψυχής στο νησί της Ιρλανδίας, ένα προορισμό που προσφέρει μοναδικό συνδυασμό εκπληκτικού τοπίου με ζεστούς και φιλικούς κατοίκους. Η Ιρλανδία είναι μία σύγχρονη και ζωντανή χώρα που όμως διατηρεί το δικό της πλούσιο πολιτισμό και τις παραδόσεις».

Από την 5η Ιουνίου, η Aer Lingus θα έχει 3 πτήσεις την εβδομάδα από το Δουβλίνο στην Αθήνα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024