Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑναβολή της ημερίδας 'Ιδιωτικοποίηση Περιφερειακών Αεροδρομίων στην Ελλάδα'
Ημερίδες

Αναβολή της ημερίδας 'Ιδιωτικοποίηση Περιφερειακών Αεροδρομίων στην Ελλάδα'

Η ημερίδα της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης με τίτλο, 'Ιδιωτικοποίηση Περιφερειακών Αεροδρομίων στην Ελλάδα: Προοπτικές και Προκλήσεις', που ήταν προγραμματισμένη για τις στις 21 Σεπτεμβρίου, ανάβάλλεται.

Αναφορικά με την προγραμματισθείσα ημερίδα της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης στις 21 Σεπτεμβρίου με τίτλο, “Ιδιωτικοποίηση Περιφερειακών Αεροδρομίων στην Ελλάδα: Προοπτικές και Προκλήσεις” γνωστοποιείται ότι, λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και της αδυναμίας της τελευταίας στιγμής ορισμένων εκ των ξένων ομιλητών να παρευρεθούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αποφασίστηκε η αναβολή της εκδήλωσης επί του παρόντος.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν ο δημόσιος διάλογος ώστε να αναπτυχθούν απόψεις και θέσεις μεταξύ των κρατικών και επαγελματικών φορέων, της Eυρωπαικής Eπιτροπής και των συμβούλων ιδιωτικοποίησης, των εταιρειών αερομεταφορών και αεροδρομίων, καθώς και της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το ΔΣ της ΕΑΕ εκφράζει την λύπη του για το πρόσκαιρο γεγονός και ευελπιστεί στην διοργάνωση της ημερίδας στο προσεχές μέλλον.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023