Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ easyJet ξεπέρασε σε ένα χρόνο τα 12 εκατ. επιβάτες που ταξίδευαν για επαγγελματικούς λόγους
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet ξεπέρασε σε ένα χρόνο τα 12 εκατ. επιβάτες που ταξίδευαν για επαγγελματικούς λόγους

Η easyJet μετέφερε 8,4 εκατ. επιβάτες το 2010, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία αύξησε το ποσοστό των επαγγελματιών ταξιδιωτών κατά 44% διατηρώντας τις αποδόσεις της.

Η easyJet ανακοίνωσε ότι μετέφερε 12 εκατ. επιβάτες που ταξίδεψαν για επαγγελματικούς λόγους μέσα σε 12 μήνες έως το Μάρτιο 2014 – η πρώτη φόρα που η εταιρεία ξεπερνά αυτό το ορόσημο. Περίπου ένας στους πέντε από 62 εκατ. επιβάτες, επέλεξαν την easyJet για να πραγματοποιήσουν το επαγγελματικός τους ταξίδι.

Η easyJet μετέφερε 8,4 εκατ. επιβάτες το 2010, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία αύξησε το ποσοστό των επαγγελματιών ταξιδιωτών κατά 44% διατηρώντας τις αποδόσεις της.

Κατά τη διάρκεια του 2013, η easyJet συνέχισε να εξελίσσει το προϊόν της για τους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, προσφέροντάς τους ένα νέο Inclusive Fare εισιτήριο, που συνδυάζει τη γνωστή υπηρεσία Flexi Fare με το free fast track (ελεύθερη, άμεση πρόσβαση από την ασφάλεια), στα περισσότερα από τα βασικά της αεροδρόμια. Βασισμένη σε αυτό, η easyJet έχει συνεχίσει να υπογράφει συμφωνίες με εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Η Carolyn McCall, CEO της easyJet, δήλωσε: “Η αύξηση στους επιβάτες που πετούν με την easyJet για επαγγελματικούς λόγους δείχνει ότι αποδίδουμε στη στρατηγική που λανσάραμε από το 2010 για να αυξήσουμε των απήχηση μας στον επιχειρηματικό κόσμος. Υπηρεσίες όπως, κράτησης συγκεκριμένων θέσεων, Inclusive Fares και Fast Track έχουν παίξει όλες ένα ρόλο, ώστε η easyJet να προσελκύσει περισσότερους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και να κερδίσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο της επιχειρηματικής αγοράς.

Η ύφεση και η λιτότητα έχει επίσης ενθαρρύνει τους επαγγελματίες να δοκιμάσουν την easyJet και αφού έχουν ταξιδέψει πρώτη φορά με μας, μένουν ικανοποιημένοι από την εμπειρία και την οικονομική μας τιμή και συνεχίζουν να μας επιλέγουν για τα επαγγελματικά τους ταξίδια. Το 95% των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, δηλώνουν ότι θα ξαναπετούσαν μαζί μας, το οποίο δείχνει ότι, ποιά και η τιμή είναι ένας παράγοντας που υπολογίζεται.
   
Η αύξηση στα επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να θεωρηθεί και ως μία ενθαρρυντική ένδειξη ότι  της αυξανόμενης εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων σ την Ευρώπη, καθώς ένας σεβαστός αριθμός χωρών, περιλαμβάνοντας και το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει αρχίσει να οδεύει προς την οικονομική ανάπτυξη.

Ο επιτυχής συνδυασμός της easyJet από το πιο ολοκληρωμένο δίκτυο των επιχειρηματικών προορισμών, σε συνδυασμό με τις περίφημες χαμηλές τιμές και τη φιλική εξυπηρέτηση μας, σημαίνει πως θα συνεχίσουμε να είμαστε καλά τοποθετημένοι, ώστε να κερδίσουμε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς”.

Πρόσφατα η easyJet έλαβε το βραβείο της καλύτερης Μικρού Μήκους (short – haul ) αεροπορικής εταιρίας στα Business Travel Awards, τα οποία κρίνονται από ειδικούς της βιομηχανίας και επιχειρηματικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

H easyJet ήταν μία από τις πρώτες στον τομέα του χαμηλού κόστους που έκανε προσιτή αυτή την πολιτική στους πράκτορες επαγγελματικών ταξιδιών μέσω παγκοσμίων συνεργασιών που έχει κτίσει από το 2007. Με τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει όλο αυτό τον καιρό, της έχει επιτρέψει να αναπτύξει την παρουσία του στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών, με επιτυχία. Η εταιρεία έχει υπογράψει έναν μεγάλο αριθμό εταιρικών συμβολαίων τα τελευταία δύο χρόνια.

Πέρσι, η easyJet παρουσίασε την υπηρεσία Inclusive Fare για τους επιβάτες που ταξιδεύον για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και για πράκτορες ταξιδιών, στοχεύοντας σε εύκολες και απλές συναλλαγές. Το εισιτήριο, το οποίο είναι σε εξαιρετική τιμή, συνδυάζει υπηρεσίες που είναι πολύ σημαντικές στους πράκτορες (π.χ. επιλογή της θέσης). Το νέο Inclusive Fare είναι διαθέσιμο μόνο μέσω τους GDS συνεργάτες μας και άλλων συστημάτων κράτησης, που είναι συνδεδεμένα στο API της easyJet.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024