Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.
Αερομεταφορές

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.

Προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. αποτελεί η διαμόρφωση και προάσπιση ενός σταθερού πλαισίου συνεργασίας των μελών του με τις αεροπορικές εταιρείες, το οποίο θα τους επιτρέψει να καθορίζουν χωρίς εκπλήξεις την πορεία τους.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2012 έγιναν οι αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών. Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:
– Μαρούτσος Γιώργος, πρόεδρος
– Γκίνης Σπυρίδων , γενικός γραμματέας
– Θεοδώρου Γεώργιος, αντιπρόεδρος
– Ματθαίος Δημήτριος, ταμίας
– Γκιόκας Κωνσταντίνος, μέλος
– Μπρίνκμαν Φίλιππος , μέλος
– Οικονόμου Κωνσταντίνος μέλος.

“Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ελληνική οικονομία, η οποία επηρεάζει όπως είναι φυσικό και τις αεροπορικές μεταφορές και τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα διανομή τους”, αναφέρει η Π.Ε.ΤΑ.ΓΑ. “Προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. αποτελεί η διαμόρφωση και προάσπιση ενός σταθερού πλαισίου συνεργασίας των μελών του με τις αεροπορικές εταιρείες, το οποίο θα τους επιτρέψει να καθορίζουν χωρίς εκπλήξεις την πορεία τους.

Επιπλέον, θα δοθεί έμφαση και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος κάθε μορφής, δεδομένου ότι η αεροπορική μεταφορά, η ποιότητα και το κόστος της αποτελεί σημαντικό παράγοντα στη διαμόρφωση των αποφάσεων των καταναλωτών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024