Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileSnapshot Traveller, το νέο διαδραστικό παιχνίδι της Lufthansa
Αεροπορικές εταιρείες

Snapshot Traveller, το νέο διαδραστικό παιχνίδι της Lufthansa

Οι συμμετέχοντες στο νέο παιχνίδι της Lufthansa συγκεντρώνουν τρία destination badges και μπαίνουν σε κλήρωση για μια πτήση σε εξομοιωτή.

Το νέο διαδραστικό παιχνίδι της Lufthansa έρχεται να ανακηρύξει όλους σε μεγάλους φωτογράφους και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε εξομοιωτή πτήσης…

Τι χρειάζεται να κάνει κανείς; Ένα κλικ στο snapshot-traveller.gr για να μπει στο διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι που θα τον μεταφέρει στον Καναδά, τη Βραζιλία και την Ταϊλάνδη. Εκεί, θα έχει στη διάθεσή του 60 δευτερόλεπτα για να αναζητήσει και να φωτογραφήσει όσο περισσότερα ζώα μπορεί σε κάθε έναν από τους τρεις προορισμούς.

Η ολοκλήρωση κάθε προορισμού επιβραβεύει τον συμμετέχοντα με το αντίστοιχο Badge. Θα μπορέσει να λάβει μέρος στην μεγάλη κλήρωση αν έχει συλλέξει και τα τρία Destination Badges (Brazil Badge, Canada Badge, Thailand Badge). Κάθε εβδομάδα, ο χρήστης με τους περισσότερους πόντους σε κάθε ένα προορισμό κερδίζει ένα Digital Photo Frame της Lufthansa ενώ όλοι οι χρήστες που έχουν ολοκληρώσει το ταξίδι και στους 3 προορισμούς με επιτυχία, συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο.

Ο μεγάλος νικητής θα ταξιδέψει στο Μόναχο ή τη Φρανκφούρτη και θα μπορέσει να γίνει κυβερνήτης του Airbus A320, ζώντας μια μοναδική εμπειρία πτήσης στον εξομοιωτή που εκπαιδεύονται οι πιλότοι της Lufthansa. Αλλά όχι μόνος… Μπορεί να διαλέξει ένα φίλο ή μία φίλη και να παρακολουθήσουν μαζί το 3ωρο μάθημα πτήσης στις εγκαταστάσεις της Lufthansa στη Γερμανία.

Η Lufthansa προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα προς Μόναχο ή Φρανκφούρτη και 2ήμερη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 αστέρων από την εταιρεία ΗRS.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024