Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑΝΕΚΟRAMA, η συντροφιά στο ταξίδι με ANEK LINES

ΑΝΕΚΟRAMA, η συντροφιά στο ταξίδι με ANEK LINES

Το ΑΝΕΚΟRAMA, το εταιρικό περιοδικό της ANEK LINES,  μόλις κυκλοφόρησε με τις σελίδες του γεμάτες ιδέες και προτάσεις. Στο 23ο ΑNEKORAMA περιηγηθείτε σε τρία από τα πιο εμβληματικά Μετόχια των […]

Το ΑΝΕΚΟRAMA, το εταιρικό περιοδικό της ANEK LINES,  μόλις κυκλοφόρησε με τις σελίδες του γεμάτες ιδέες και προτάσεις. Στο 23ο ΑNEKORAMA περιηγηθείτε σε τρία από τα πιο εμβληματικά Μετόχια των Χανίων που άνοιξαν τις πόρτες τους αποκλειστικά στο ΑΝΕΚΟRAMA και στο φακό του Γιάννη Γιαννέλου για ένα πολυσέλιδο φωτογραφικό αφιέρωμα. Ανακαλύψτε την «κρυφή» γοητεία της περιφέρειας του Βένετο μακριά από τη Βενετία. Κι αν δεν έχετε πάει ως την Κάρπαθο, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε, στην άκρη του Αιγαίου, στο νησί των αντιθέσεων, βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά. Μυηθείτε στα μυστικά της Αρχαίας Ελεύθερνας όπως τα αποκρυπτογραφεί ο καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ανασκαφέας του χώρου από το 1985, Νίκος Σταμπολίδης. Τέλος, γνωρίστε το “Κρητικό 1821”, μέσα από γεγονότα, πρόσωπα και θρύλους που αφηγούνται το χρονικό αυτής της «άγνωστης» στο ευρύ κοινό επανάστασης των ηρώων του τόπου. Στα ελληνικά και τα αγγλικά, το ΑΝΕΚΟRAMA δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να γνωρίσουν καλύτερα την ANEK LINES μέσα από τα τελευταία νέα & τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία. Καθώς επίσης, να ενημερωθούν για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς της ΑΝΕΚ, τις προσφορές & το επιτυχημένο πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών ANEK SMART. Και φέτος, το περιοδικό κυκλοφορεί σε ειδική ατομική συσκευασία για τη μέγιστη ασφάλεια των αναγνωστών, ενάντια στην πανδημία. Το ΑΝΕΚΟRAMA δοατίθεται δωρεάν στα πλοία και τα πρακτορεία της ΑΝΕΚ LINES ή ηλεκτρονικά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024