Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιεθνές Συμπόσιο για την Πράσινη Χημεία, το Περιβάλλον, την Υγεία και την Ανάπτυξη

Διεθνές Συμπόσιο για την Πράσινη Χημεία, το Περιβάλλον, την Υγεία και την Ανάπτυξη

Με επιτυχία σημειώθηκε το Διεθνές Συμπόσιο για την Πράσινη Χημεία, το Περιβάλλον, την Υγεία και την Ανάπτυξη που έλαβε χώρα από τις  3-5 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Skiathos Palace Hotel . […]

Με επιτυχία σημειώθηκε το Διεθνές Συμπόσιο για την Πράσινη Χημεία, το Περιβάλλον, την Υγεία και την Ανάπτυξη που έλαβε χώρα από τις  3-5 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Skiathos Palace Hotel . Το διεθνές συμπόσιο οργανώθηκε από τη Διεθνή Ένωση Οικοτοξικολογίας και Περιβαλλοντικής Ασφάλειας (SECOTOX) και το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το τμήμα Χημείας και το τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ, το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Δίκτυο Πράσινης Χημείας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Οι σύνεδροι  οι οποίοι σχεδόν όλοι είναι ερευνητές, καθηγητές Πανεπιστημίων και διδάκτορες ήταν περίπου 110 άτομα και ήρθαν από διάφορες χώρες (Ινδία, Αρμενία, Καζακστάν, Ιαπωνία, Κίνα κ.ά.), αλλά και από πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Αυστρία, Γαλλία κ.λπ.). Μάλιστα, ο καθηγητής κ. Αθανάσιος Κούγκολος, ο οποίος ήταν από τους επικεφαλής διοργανωτές του συμποσίου, δήλωσε ότι, αν η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού από Αγ. Κωσταντίνο και Βόλο ήταν λίγο καλύτερη, οι σύνεδροι θα ήταν σχεδόν οι διπλάσιοι.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024