Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπιπτώσεις στις πτήσεις της Germanwings από τις στάσεις εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Επιπτώσεις στις πτήσεις της Germanwings από τις στάσεις εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Η Germanwings ενημερώνει ότι στάσεις εργασίας για σήμερα Τετάρτη 29 και αύριο, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ανακοίνωσαν διάφορες Ευρωπαϊκές Ενώσεις Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη έχει ανακοινωθεί στάση των ελεγκτών […]

Η Germanwings ενημερώνει ότι στάσεις εργασίας για σήμερα Τετάρτη 29 και αύριο, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ανακοίνωσαν διάφορες Ευρωπαϊκές Ενώσεις Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη έχει ανακοινωθεί στάση των ελεγκτών στην Πορτογαλία, ενώ για την Πέμπτη ολιγόωρες στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Σλοβακία, την Τσεχία, την Ουγγαρία και την Αυστρία. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις αναμένεται να έχουν επιπτώσεις στην εναέρια κυκλοφορία σε ολόκληρη την Ευρώπη και ενδέχεται να επηρεάσουν ορισμένες πτήσεις της Germanwings. Συνιστάται στους επιβάτες να ενημερώνονται σχετικά με την κατάσταση της πτήσης τους στο site της εταιρείας, όπου θα υπάρχει διαρκής πληροφόρηση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024