Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση6η ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ CATERING

6η ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ CATERING

6η ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ CATERING

ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Από το 1990 η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης εμπορικών, κλαδικών αλλά και γενικών εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει να παρουσιάσει περίπου 100 διοργανώσεις και αναδοχές σημαντικών εκθέσεων, πρωτοποριακού χαρακτήρα εκθεσιακές διοργανώσεις (πχ. πλωτές εκθέσεις), καθώς και εκθεσιακή δραστηριότητα στην Κρήτη (Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι), τη Ρόδο, την Κομοτηνή, τα Επτάνησα και άλλα κέντρα της ελληνικής επικράτειας. Οι εκθέσεις της εταιρείας συγκεντρώνουν περίπου 150 εκθέτες και 10.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση. Ενδεικτικοί θεματικοί πυρήνες των εκθέσεων της ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ είναι η κατοικία, η πληροφορική και μηχανοργάνωση, το αυτοκίνητο, μηχανή, σκάφος και αξεσουάρ, τα τρόφιμα, ποτά και catering, ο γάμος και η βάπτιση, τα τουριστικά είδη και δώρα, η αγροτική ζωή και τα αγροτικά προϊόντα, τα σπορ, δραστηριότητες και χόμπι, ο επαγγελματικός εξοπλισμός, η ψύξη-θέρμανση και κλιματισμός και η εκπαίδευση.

Η αποκέντρωση της εκθεσιακής δραστηριότητας και η προώθηση του ίδιου του θεσμού των εκθέσεων αποτελούν αξίες ιδιαίτερης σημασίας για την ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ και κατά συνέπεια διέπουν τις διοργανώσεις της. Οι εκθέσεις της εταιρείας, εκτός από τους εκάστοτε εκθέτες και επισκέπτες, τυχαίνουν ευρείας αποδοχής και από τις κατά τόπους αρχές και επαγγελματικές ενώσεις, καθώς και από τοπικούς φορείς και οργανισμούς.

Οι εκθέσεις της ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ διοργανώνονται κατά κύριο λόγο σε μεγάλης εμβέλειας εκθεσιακά κέντρα, παρέχοντας άρτιες υπηρεσίες προς τους εκθέτες και ευχάριστες συνθήκες για τους επισκέπτες. Ειδικές παρουσιάσεις, βραβεύσεις, διαγωνισμοί και άλλες εκδηλώσεις διοργανώνονται παράλληλα με τις εκθέσεις, έτσι ώστε να δίνονται επιπλέον κίνητρα επίσκεψης. Παράλληλα, η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ μεριμνά για την οργανωμένη προβολή και διαφήμιση των εκθέσεων στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ειδοποιός διαφορά της ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ από τις ομοειδείς της εταιρείες αναδεικνύονται η δυναμικότητά της, η ουσιαστική επικοινωνία και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τις εταιρείες-εκθέτες. Η εταιρεία μοιράζεται την εμπειρία και την τεχνογνωσία της με τους εκθέτες, καθώς κοινή επιδίωξη είναι η άρτια προβολή του έργου, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Σε αυτό προστίθενται το χαμηλό κόστος συμμετοχής, καθώς και οι σημαντικές εκπτώσεις αναφορικά με το κόστος μετακίνησης και διαμονής εκθετών και μεταφοράς εμπορευμάτων. Τα παραπάνω μέτρα διευκόλυνσης έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επί χρόνια πιστών εκθετών και έμπρακτα στηρίζουν τη συμμετοχή νέων εκθετών και την προβολή τους σε ανερχόμενες αγορές.

Η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ σχεδιάζει το εκθεσιακό της πλάνο επιθυμώντας την προβολή ακόμα περισσότερων επαγγελματικών κλάδων και την όλο και καλύτερη εξυπηρέτηση των εκθετών της. Η εταιρεία οραματίζεται την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέα κέντρα της ελληνικής περιφέρειας και των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου, με γνώμονα πάντοτε την καινοτομία και την ποιότητα.

6η ΕΚΘΕΣΗ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ CATERING

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ
10–13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006

Η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ, διοργανώνει την 6η Έκθεση Τροφίμων, Ποτών και Catering. Η έκθεση, μετά από επιτυχή πενταετή παρουσία στην Κρήτη, φιλοξενείται και φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου από 10 έως 13 Φεβρουαρίου 2006.

Η διοργάνωση συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό αξιόλογων εκθετών από το χώρο των τροφίμων, των ποτών, της επαγγελματικής εστίασης και του εξοπλισμού κουζίνας, οι οποίοι παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και είναι ανοιχτοί σε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες. Η έκθεση φιλοδοξεί να προβάλει τον κλάδο, όπως και, με αφετηρία την Κρήτη, να ανανεώσει την αγορά τροφίμων και ποτών.

Υπεύθυνοι ξενοδοχείων και εταιρειών μαζικής εστίασης, καθώς και έμποροι ποτών και ειδών διατροφής που θα επισκεφθούν την έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των γεύσεων, καθώς και να συμμετέχουν σε παράλληλες εκδηλώσεις και ξεχωριστά happenings. Η έκθεση, ακολουθώντας τη δεκαπενταετή παράδοση της ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος εμπορικών επισκεπτών.

Θυμίζουμε ότι η 5η Έκθεση Τροφίμων, Ποτών και Catering, η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 έως 21 Μαρτίου 2005 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, είχε στεφθεί από επιτυχία, συγκεντρώνοντας περίπου 12.000 επισκέπτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες του κόσμου των γεύσεων και 150 εκθέτες προϊόντων και υπηρεσιών τροφοδοσίας και εστίασης. Η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά Εργαστήρια διοργάνωσαν παράλληλα εσπερίδα με θέμα την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων και σημαντικές εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ

Λασκαράτου 5, Aνω Πατήσια 11141

Τηλ. και φαξ: 210 2232441, 210 2232444

url: http://www.aekthesiaki.gr/gr/

e-mail:aekthes@otenet.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024