Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΤο μινιμαλιστικό «σπήλαιο» White Cave Villas στην Σαντορίνη
Ξενοδοχεία

Το μινιμαλιστικό «σπήλαιο» White Cave Villas στην Σαντορίνη

Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο White Cave Villas θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανέσεις ενός σύγχρονου οικήματος, με την μοναδική αισθητική, που θυμίζει σπήλαιο.

Με επίκεντρο την μινιμαλιστική γαλανόλευκη αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, το White Cave Villas υποδέχεται τους επισκέπτες τους στην πολυφωτογραφημένη Σαντορίνη.

Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο White Cave Villas θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανέσεις ενός σύγχρονου οικήματος, με την μοναδική αισθητική, που θυμίζει σπήλαιο, η οποία «αγκαλιάζει» την τυπική αρχιτεκτονική του νησιού.

Το οίκημα βρίσκεται στη Φοινικιά, 5,8χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας, και διαθέτει μεγάλα δωμάτια, με ιδιωτική πισίνα και τζακούζι, ενώ καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό.

Το Μέγαρο Γκύζη απέχει 5,8χλμ. από το κατάλυμα, ενώ ο Ορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός είναι 6,1χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης, σε απόσταση 9,7χλμ. από το White Cave Villas, ενώ το κατάλυμα προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024