Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΠΑΔΑ: Τι προσφέρει το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακών σπουδών
Συνεντεύξεις

ΠΑΔΑ: Τι προσφέρει το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακών σπουδών

Η συνέντευξη του καθηγητή Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνου Σεργόπουλου στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Ο καθηγητής Τουρισμού, Κωνσταντίνος Σεργόπουλος μιλά στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακών σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ο καθηγητής τονίζει ιδιαιτέρως τη σύνδεση μεταξύ της εύρεσης εργασίας, μέσω της πρακτικής άσκησης, και του προγράμματος. Υπογραμμίζει δε, τα μνημόνια συνεργασίας που έχει υπογράψει το τμήμα με την ΠΟΞ και την HATTA.

Πρόκειται για το πρώτο «Executive MBA in Hotel Management» στη χώρα, το οποίο δημιουργήθηκε από το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Π.Α.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.). Το πρόγραμμα προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων που υλοποιείται από Δημόσια Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, με κύρια διαφοροποιητικά στοιχεία από όλα τα υπόλοιπα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στον Τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024