Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΣυνέντευξη με τον Πάρι Τσάρτα – Τα ταξίδια της ζωής μας: εμπειρίες, δικαίωμα γιορτή αποκλειστικά
Συνέντευξη

Συνέντευξη με τον Πάρι Τσάρτα – Τα ταξίδια της ζωής μας: εμπειρίες, δικαίωμα γιορτή αποκλειστικά

Για το βιβλίο του “Τα ταξίδια της ζωής μας: εμπειρίες, δικαίωμα γιορτή αποκλειστικά” μιλάει ο καθηγητής Πάρις Τσάρτας αναλύοντας τους δυο βασικούς πυλώνες του.

Το βιβλίο “Τα ταξίδια της ζωής μας: εμπειρίες, δικαίωμα γιορτή αποκλειστικά” τοu καθηγητή τουριστικής ανάπτυξης, κ. Πάρι Τσάρτα, παρουσιάζεται από το TravelDailyNews και στη συνέντευξη του αναλύεται το κίνητρο της συγγραφής του αλλά και οι δυο βασικοί πυλώνες που καλύπτει.

Όσον αφορά στο κοινό που απευθύνεται το βιβλίο, ο κ. Τσάρτας αναφέρει ότι απευθύνεται σε όλους. “Όλοι είμαστε ταξιδιώτες και κάτοικοι χωρών ταυτόχρονα. Το ταξίδι αφορά όλους μας, ανεξαρτήτως καταγωγής ή κοινωνικής θέσης. Είναι ένα δικαίωμα που έχει γίνει θεσμικό και αφορά στην ευρύτερη ομάδα των ανθρώπων που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού. Το βιβλίο αποτελεί πρόκληση για τον αναγνώστη να κατανοήσει τον πελάτη, τη λειτουργία του προϊόντος που παρέχει και την επιχειρηματική πλευρά του τουρισμού. Είναι σημαντικό να απαντήσουμε στις προκλήσεις και να προσαρμοστούμε στις εξελίξεις του τομέα.” δηλώνει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024