Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyΟι ελληνικές υποψηφιότητες στα World Travel Awards 2013

Οι ελληνικές υποψηφιότητες στα World Travel Awards 2013

Με 16 υποψηφιότητες 'διαγωνίζεται' φέτος ο ελληνικός τουρισμός, σε επίπεδο Ευρωπης, στην 20η διοργάνωση των World Travel Awards. Πολλές είναι και οι υποψηφιότητες για τις καλύτερες επιχειρήσεις και προορισμούς, εντός Ελλάδας.

Ήρθε και η ώρα της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων των World Travel Awards, του γνωστού θεσμού που χαρακτηρίζεται ως τα “Όσκαρ” του τουρισμού, ενώ άλλοι πάλι, τον θεωρούν μία καλοστημένη, λαμπερή “μπίζνα”. Ούτως ή άλλως, αρκετές μεν αλλά πιστεύουμε λιγότερες από όσες θα μπορούσαν να είναι υποψηφιότητες από Ελλάδα στις 60 κατηγορίες της Ευρώπης αν σκεφτεί κανείς ότι η διαδικασία επιλογής της πλειονότητας των υποψηφιοτήτων, βασίζεται στην πρόθεση που εκδηλώνουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι.

Από τις ελληνικές υποψηφιότητες που εντοπίσαμε, σε επίπεδο προορισμών, έχουμε την Κέρκυρα στην κατηγορία Καλύτερου Beach Destination, την Αθήνα στην κατηγορία Kαλύτερου Προορισμού Κρουαζιέρας, την Ακρόπολη στην κατηγορία Κορυφαίου Αξιοθέατου.

Στη συνέχεια, έχουμε την Aegean Airlines στην κατηγορία Αεροπορικής Εταιρείας… Χαμηλού Κόστους (!;), το site greekferries.gr στην κατηγορία Καλύτερης Ιστοσελίδας για Ferries, το Aldemar Paradise Village στη Ρόδο στην κατηγορία Καλύτερου Ξενοδοχείου all inclusive, το Aldemar Olympian Village στην Κυλλήνη και το Minos Imperial Luxury Resort & Spa στην Κρήτη στην κατηγορία Καλύτερου Beach Resort, το Aldemar Olympian Resort στην κατηγορία Καλύτερο Ξενοδοχείο για Οικογένειες, το Eagles Palace στη Χαλκιδική στην κατηγορία Καλύτερου Green Ξενοδοχείου, το Blue Palace Resort & Spa στην Ελούντα και το Westin στον Αστέρα Βουλιαγμένης στην κατηγορία Καλύτερου Lifestyle Ξενοδοχείου, το Elounda Beach και το Minos Beach Art Hotel στην Κρήτη στην κατηγορία Καλύτερου Resort, το Elounda Gulf Villas & Suites Resort στην κατηγορία Καλύτερου Villa Resort και το Mideast International Tours στην κατηγορία Καλύτερου DMC (destination management company).

Υπάρχουν φυσικά και οι υποψηφιότητες για εντός Ελλάδας, εδώ.

Ο κύκλος των περιφερειακών τελετών απονομής των World Travel Awards, που φέτος συμπληρώνουν και 20 χρόνια, ξεκινάει το Μάιο από το Ντουμπάι και καταλήγει στον μεγάλο “τελικό”, στο Λας Βέγκας το φθινόπωρο. Η τελετή για την Ευρώπη θα γίνει στην Αττάλεια τον Αύγουστο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023
19/05/2023