Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ Executive Chef Άγγελος Μπακόπουλος αναλαμβάνει τη γαστρονομική διεύθυνση του Ομίλου BILL&COO
Νέες συνεργασίες

Ο Executive Chef Άγγελος Μπακόπουλος αναλαμβάνει τη γαστρονομική διεύθυνση του Ομίλου BILL&COO

Το BILL&COO hotels Mykonos ανακοινώνει συνεργασία με τον Άγγελο Μπακόπουλο ως Executive Chef στα δύο resorts του για την τουριστική σεζόν 2024, ενισχύοντας την γαστρονομική του παράδοση.

Με μια νέα συνεργασία θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του το BILL&COO hotels Mykonos τη νέα τουριστική σεζόν του 2024. Ο Άγγελος Μπακόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Executive Chef στα δύο resorts του ομίλου, το BILL&COO Coast στον Άγιο Ιωάννη και το BILL&COO Suites and Lounge στη Μεγάλη Άμμο, μαζί με την έμπειρη ομάδα του.

H πορεία του ταλαντούχου Chef ξεκίνησε σε ηλικία 26 ετών όταν ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο του Executive Chef στο ξενοδοχείο Doryssa, με τον ίδιο να βρίσκεται επικεφαλής ομάδας 80 ατόμων. Συνέχισε ως Culinary Director του ομίλου Katikies σε Μύκονο και Σαντορίνη και πιο πρόσφατα ως Executive Chef του ξενοδοχείου Lesante Cape στη Ζάκυνθο. Ο Άγγελος Μπακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κάθε χρόνο στη «The Chefs Power List» του FNL με τους 100 σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς chef, έχει λάβει διακρίσεις σε κορυφαίους γαστρονομικούς θεσμούς όπως οι Χρυσοί Σκούφοι και τα FLAG Restaurant Awards, ενώ το 2023 του απονεμήθηκε και το Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας του Αθηνοράματος.

Ο Θεοδόσης Κακούτης, ιδιοκτήτης του ομίλου BILL&COO hotels Mykonos, αναφέρει: «Ευχόμαστε καλή νέα αρχή στον Άγγελο και την ομάδα του. Σε αυτόν εμπιστευόμαστε τη συνέχεια της βραβευμένης, γαστρονομικής παράδοσης του BILL&COO. Μαζί με τον Άγγελο και την ομάδα του, συνεχίζουμε να οδηγούμε τις αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας σε ένα νέο επίπεδο υψηλής γαστρονομίας».

Ο Άγγελος Μπακόπουλος, έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, δηλώνει «γαστροτουρίστας», καθώς του αρέσει να εξερευνεί το διαφορετικό, να το γεύεται και στη συνέχεια να δημιουργεί. Αυτή την περίοδο, σχεδιάζει ήδη τα ανανεωμένα μενού που θα είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες των BILL&COO hotels Mykonos από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, τον Μάρτιο του 2024, αντλώντας την έμπνευσή του από την παράδοση, την ιστορία και τις σταθερές αξίες της ελληνικής γαστρονομίας. Για τη νέα του συνεργασία με τον Όμιλο, δηλώνει σχετικά: «Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνω επικεφαλής chef στον όμιλο ξενοδοχείων BILL&COO στη Μύκονο, το οποίο έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στους γαστρονομικούς θεσμούς».

Στον όμιλο BILL&COO hotels Mykonos o Άγγελος Μπακόπουλος έχει δημιουργήσει τη δική του νέα ομάδα, η οποία θα τον πλαισιώνει τη νέα σεζόν. Ο Μανούσος Χιωτάκης, αναλαμβάνει Head Chef στο BILL&COO Suites and Lounge, ενώ στον αντίστοιχο ρόλο στο BILL&COO Coast θα βρίσκεται η Όλγα Ελευθερόγλου. Pastry Chef και για τα δύο BILL&COO resorts θα είναι ο Αργύρης Πόπτσιος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024