Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαίνιση και επέκταση του Atlantica Amalthia Beach Hotel 4* στην Κρήτη
Ξενοδοχεία

Ανακαίνιση και επέκταση του Atlantica Amalthia Beach Hotel 4* στην Κρήτη

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα επεκταθεί και θα ανακαινιστεί με ήπιες παρεμβάσεις, με δαπάνη ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Atlantica Hotels & Resorts ανακοινώνει ότι από την 1η Νοεμβρίου 2019, έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου Atlantica Amalthia Beach Hotel 4*, στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, το οποίο θα λειτουργήσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2020, μόνο για ενήλικους πελάτες.

Το Atlantica Amalthia Beach Hotel προέρχεται από τη συνέργεια δύο ιστορικών εταιρειών: της Atlantica Hotels & Resorts και της Amalthia Beach Resort, ενός παραλιακού ξενοδοχείου με τριαντάχρονη επιτυχημένη πορεία.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα επεκταθεί και θα ανακαινιστεί με ήπιες παρεμβάσεις, με δαπάνη ύψους 6 εκατ. ευρώ, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της τεχνικής εταιρείας Μελάκης & Συνεργάτες Μηχανικοί ΑΕ.

Το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα διαθέτει 129 δωμάτια, 61 από τα οποία θα προστεθούν φέτος τον χειμώνα. Τα δωμάτια είναι δίκλινα και σουίτες, με ιδιωτική βεράντα και θέα στη θάλασσα, στις πισίνες και στους κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει στην έκταση του τέσσερεις διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό. Από άποψη εξυπηρετήσεων, το ξενοδοχείο προσφέρει τρεις εξωτερικές πισίνες, δύο Jacuzzi, γυμναστήριο και spa.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts είναι η μοναδική κυπριακή ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο, με σύνολο 53 ξενοδοχειακών μονάδων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024