Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιακρίσεις των ξενοδοχείων του Blue Lagoon Group
Διάκριση ξενοδοχείου

Διακρίσεις των ξενοδοχείων του Blue Lagoon Group

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Blue Lagoon Group κατέκτησαν βραβεία στα TUI Holly Αwards.

Για άλλη μία χρονιά τα ξενοδοχεία του Blue Lagoon Group, βραβεύονται από τους σημαντικότερους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως. Πρέπει να επισημανθεί ότι οι βραβεύσεις αυτές βασίστηκαν αποκλειστικά και µόνο στα σχόλια πελατών κατά την περυσινή τουριστική περίοδο.

“Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις, ιδιαίτερα στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, αποτελούν το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας του προσωπικού και της ιδιοκτησίας των ξενοδοχείων να προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και καταλύματα, αναβαθμίζοντας το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν και προβάλλοντας το νησί της Κω διεθνώς”, αναφέρει η Διεύθυνση.

Συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία του ομίλου κατέκτησαν τα παρακάτω βραβεία:

  • Palazzo del Mare 5 αστέρων, στο Μαρμάρι της Κω, κατέκτησε ένα από τα πέντε TUI Holly Αwards της Κω.
  • Ομοίως το Oceanis Beach & Spa Resort 4+ αστέρων, στον Αγ. Φωκά της Κω, απέσπασε ένα από τα πέντε  TUI Holly Αwards.
  • Το Blue Lagoon Village, στην Κέφαλο της Κω, απέσπασε το πρώτο βραβείο της Thomson, για το καλύτερο πέντε αστέρων Οικογενειακό Ξενοδοχείο (Family Hotel) παγκοσμίως.

Το υψηλού κύρους βραβείο TUI Holly (δίνεται στα 100 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της TUI Γερμανίας παγκοσμίως), απέσπασαν 5 ξενοδοχεία της Κω, από τα 10 που συνολικά δόθηκαν στην Ελλάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024