Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκπαίδευση Πυρόσβεσης/Πυρασφαλείας στο Sentido Pearl Hotels
Ξενοδοχεία

Εκπαίδευση Πυρόσβεσης/Πυρασφαλείας στο Sentido Pearl Hotels

Το σεμινάριο παρέδωσαν αξιωματικοί και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, εκπαιδεύοντας το προσωπικό των Pearl Hotels ως προς τις τακτικές πρόληψης, τα είδη των πυρκαγιών και τη συμπεριφορά τους, τους τρόπους μετάδοσης, τα κατασταλτικά μέτρα και τις μεθόδους ορθής και ασφαλούς πυρόσβεσης.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου το προσωπικό και η διεύθυνση των Sentido Pearl Hotels στο Ρέθυμνο παρακολούθησαν σεμινάριο εκπαίδευσης με θέμα την πυρασφάλεια και τη διαχείριση πυρκαγιών υπό συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Το σεμινάριο παρέδωσαν αξιωματικοί και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, εκπαιδεύοντας το προσωπικό των Pearl Hotels ως προς τις τακτικές πρόληψης, τα είδη των πυρκαγιών και τη συμπεριφορά τους, τους τρόπους μετάδοσης, τα κατασταλτικά μέτρα και τις μεθόδους ορθής και ασφαλούς πυρόσβεσης.

Ο συνδυασμός θεωρητικής εκπαίδευσης και ασκήσεων πρακτικής εφαρμογής συντέλεσαν σε μια εμπεριστατωμένη εκπαίδευση εξαιρετικής πρακτικής αξίας για την εξασφάλιση των υψηλότερων δυνατών συνθηκών ασφαλείας επισκεπτών, εργαζομένων και εγκαταστάσεων, καθώς και για την γενικότερη επιμόρφωση του προσωπικού επί του θέματος της ορθής πρακτικής πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς, οπουδήποτε.

Η διεύθυνση των Pearl Hotels του Ρεθύμνου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την προθυμία της ανταπόκρισης, τον επαγγελματισμό και την υψηλή ποιότητα του σεμιναρίου εκπαίδευσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024