Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΓιατί ένα ξενοδοχείο να επενδύσει στα φωτοβολταϊκά;
Ξενοδοχεία

Γιατί ένα ξενοδοχείο να επενδύσει στα φωτοβολταϊκά;

Photo Akrivou

Μάθετε τα πάντα γύρω απο τα φωτοβολταϊκά.

Παρά τις χαμηλές αποδόσεις, είναι τα φωτοβολταϊκά η φθηνότερη πηγή ενέργειας; Γιατί μια ξενοδοχειακή επιχείρηση να επενδύσει σήμερα; Πόσο ασφαλής θεωρείται μια τέτοιου είδους επένδυση και σε τι βαθμό περιορίζει τα λειτουργικά της κόστη;

Ο Κωστής Δανιηλίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Survey Digital Photovoltaics, δίνει στο Think Big όλες τις απαντήσεις!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Γιατί να επενδύσω σε φωτοβολταϊκα; | Survey Digital Photovoltaics

Maria Akrivou
Μαρία Ακριβού
Συντάκτρια, παρουσιάστρια - Fortune Greece | + Άρθρα

Η Μαρία Ακριβού είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό SBC ως παρουσιάστρια ειδήσεων και παρουσιάστρια επιχειρηματικών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Έχει εργαστεί ως συντάκτρια οικονομικών και τουριστικών ειδήσεων σε διαδικτυακά και έντυπα περιοδικά και εφημερίδες, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με την Εθνική Στατιστική Αρχή, συμμετέχοντας σε ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες ελληνικών επιχειρήσεων. Από τον Οκτώβριο του 2013, είναι η συντάκτρια του Fortune Greece (έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση), καλύπτει θέματα γυναικείας επιχειρηματικότητας στο powergame.gr, ενώ παράλληλα κάνει αναφορές σε επιχειρηματικά θέματα μέσω του καναλιού της στο YouTube «Think Big». Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Πολιτιστικές Σπουδές από το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024