Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΙστιοπλοϊκοί αγώνες στο Πόρτο Καρράς Grand Resort
Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος 2010

Ιστιοπλοϊκοί αγώνες στο Πόρτο Καρράς Grand Resort

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Βορείου Ελλάδος 2010 που διεξήχθη στις 6 & 7 Φεβρουαρίου, στην θαλάσσια περιοχή του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, στην χερσόνησο της Σιθωνίας στην […]

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Βορείου Ελλάδος 2010 που διεξήχθη στις 6 & 7 Φεβρουαρίου<...>, στην θαλάσσια περιοχή του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, στην χερσόνησο της Σιθωνίας στην Χαλκιδική. Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Πόρτο Καρράς, με ανάθεση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για σκάφη Optimist & Laser 4.7.

Οι κλάσεις – κατηγορίες σκαφών που έλαβαν μέρος στον αγώνα ήταν τα Optimist για γόρια – κορίτσια – παίδες – κορασίδες και LASER 4.7 παίδων –κορασίδων (γεννηθέντων από 1993 και μετά). Εν μέσω όχι ιδιαίτερα ευνοϊκών καιρικών συνθηκών, οι αγώνες προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο Πόρτο Καρράς και τους παρακολούθησαν από κοντά.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση απονομής βραβείων σε αίθουσα του ξενοδοχείου Σιθωνία. Οι τρεις νικητές του Ναυτικού Ομίλου Πόρτο Καρράς, Κυριακή Καραβά, Ορφέας-Φώτιος Μέλτσης και Γεώργιος Λειβαδιώτης παρέλαβαν αντίστοιχα τα βραβεία: Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κορασίδων-optimist, Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων optimist, Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία αγοριών optimist.

Τα σκάφη ελλιμενίστηκαν στη Μαρίνα του Πόρτο Καρράς, ενώ οι συμμετέχοντες με τις οικογένειές τους, οι προπονητές καθώς και πλήθος θεατών διέμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο ΅ΆΣιθωνία Μπητς- Thalassotherapy & SpaΆΆ του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς. Επίσης εντός του ξενοδοχείου στεγάζεται και το καζίνο όπου προσέφερε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε όσους το επισκέφθηκαν.

Και το φετινό πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊκών Αγώνων διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024