Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚαλύτερες πληρότητες για τα Club Med

Καλύτερες πληρότητες για τα Club Med

Παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, τα ξενοδοχεία του Club Med στην Ελλάδα γνωρίζουν καλύτερες πληρότητες από την περσινή χρονιά, και μάλιστα, όπως τόνισε ο […]

Παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, τα ξενοδοχεία του Club Med στην Ελλάδα<...> γνωρίζουν καλύτερες πληρότητες από την περσινή χρονιά, και μάλιστα, όπως τόνισε ο περιφερειακός επιχειρησιακός διευθυντής κ. Γιώργος Παπάζογλου, οι Έλληνες έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται αρκετά για την θαλασσοθεραπεία που προσφέρει το Mare Nostrum.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν ανακαινισθεί πολλές μονάδες στην Ελλάδα και μάλιστα τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην Αττική, το Athenian και το Mare Nostrum έχουν κλείσει ορισμένα δωμάτια με τον `Αθήνα 2004` για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σχετικά με τις κρατήσεις ο κ. Παπάζογλου μας δήλωσε ότι η τάση είναι όλο προς την τελευταία στιγμή και τις προσφορές.

Τα Club Med λειτουργούν με το σύστημα του all inclusive όπου συμπεριλαμβάνονται 3 γεύματα και τα ποτά. Στην Ελλάδα έχουν δικό τους δίκτυο πωλήσεων, αλλά συνεργάζονται και με τουριστικά γραφεία. Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την ελληνική αγορά είτε για τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, είτε για αυτά που βρίσκονται στο εξωτερικό. Όπως είναι γνωστό η αλυσίδα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην διασκέδαση και μάλιστα στην διασκέδαση των παιδιών.

Ακόμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει, όπως μας τόνισε ο κ. Παπάζογλου, η δυνατότητα συνδυασμού διακοπών και δουλειάς στα ξενοδοχεία Mare Nostrum και Athenian που διαθέτουν συνεδριακές αίθουσες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024