Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΛάμψα ΑΕ: Στις 4 Οκτωβρίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Γενική Συνέλευση

Λάμψα ΑΕ: Στις 4 Οκτωβρίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Athens Hotel Grande Bretagne
Φωτογραφία: Γιώργος Διαμαντόπουλος

Αναβολή για τις 4 Οκτωβρίου αποφάσισε η Διοίκηση της ΛΑΜΨΑ ΑΕ για την Έκτακτη Γενική της Συνέλευση.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο ότι η προγραμματισμένη για χθες Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία Regency Hellenic Investments S.A. μέσω συνδυασμένης απόκτησης από την 100% θυγατρική εταιρεία SELENA ENTERPRISES COMPANY LIMITED του ποσοστού μετοχών (33,91%) και του αντίστοιχου ποσοστού εκ του δανείου (Senior Facility Loan), που κατέχουν στην ως άνω εταιρεία τα πιστωτικά ιδρύματα Alpha Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα έχει αναβληθεί για διάστημα 30 ημερών. Νέα προτεινόμενη ημερομηνία σύγκλησης ορίζεται η Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023.

Με την ομόφωνη απόφασή τους αυτή, οι μέτοχοι εκφράζουν τις σοβαρές επιφυλάξεις τους καθώς διαπιστώνεται ότι ο εγχώριος κλάδος επίγειων τυχερών παιγνίων δεν λειτουργεί με όρους ισονομίας και απαρέγκλιτης εφαρμογής των προβλεπόμενων Κανονισμών, σε βαθμό που να καθίσταται πρόσφορος για τέτοιας μορφής επενδύσεις. Χαρακτηρίζεται από περιπτώσεις αθέμιτου ανταγωνισμού και στρέβλωσης των κανόνων της αγοράς, όπου επιχειρήσεις αφήνονται να λειτουργούν χωρίς να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία επί μακρόν, εις βάρος των ελάχιστων υπόλοιπων, συνεπών και αξιόπιστων Εταιρειών του χώρου, τονίζει η Διοίκηση της Λάμψα ΑΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024