Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες διακρίσεις για το Neptune Luxury Resort
Βραβεία

Νέες διακρίσεις για το Neptune Luxury Resort

Το Neptune Luxury Resort κερδίζει το Βραβείο HolidayCheck 2024 και ανανεώνει την πιστοποίηση Travelife Gold, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στην αριστεία και τον βιώσιμο τουρισμό.

Το Neptune Luxury Resort ανακοινώνει με υπερηφάνεια τις πρόσφατες διακρίσεις του, το Βραβείο HolidayCheck 2024 και την ανανέωση της πιστοποίησης Travelife Gold, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του προς την αριστεία, τις βιώσιμες πρακτικές και τον υπεύθυνο τουρισμό.

Βραβείο HolidayCheck 2024: Εξαιρετική Φιλοξενία και Υπηρεσίες

Το Neptune Luxury Resort τιμήθηκε με το Βραβείο HolidayCheck 2024, αντανακλώντας την ανώτατη ικανοποίηση των επισκεπτών. Το βραβείο επιβεβαιώνει τη θέση του ξενοδοχείου ως προτιμώμενου προορισμού για ταξιδιώτες, των Γερμανόφωνων χωρών, βασιζόμενο σε αυθεντικές κριτικές.

Πιστοποίηση Travelife Gold μέχρι το 2025: Αναγνώριση για τη Βιώσιμη Διαχείριση

Η πιστοποίηση Travelife Gold μέχρι το 2025 αναδεικνύει το Neptune Luxury Resort ως πρότυπο βιώσιμης διαχείρισης. Με βάση τα 163 κριτήρια αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων της ελαχιστοποίησης της κατανάλωσης ενέργειας και νερού, της αποτελεσματικής διαχείρισης αποβλήτων και της συμμόρφωσης προς κοινωνικά πρότυπα, το ξενοδοχείο διατηρεί τη δέσμευσή του προς την αειφόρο ανάπτυξη. Η ανανεωμένη πιστοποίηση Travelife Gold επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Neptune Luxury Resort προς την υπεύθυνη διαχείριση και ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού, συμβάλλοντας σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσήλωσής του στην ευημερία του προσωπικού, το Neptune Luxury Resort παρουσιάζει με υπερηφάνεια το Neptune Campus. Αυτός ο καινοτόμος χώρος σχεδιάστηκε για να αυξήσει την ποιότητα ζωής του ανθρώπινου δυναμικού του ξενοδοχείου, προσφέροντας έναν συνδυασμό άνεσης και ποιότητας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που προάγει την αλληλεγγύη, την ανάπτυξη και την συνολική ικανοποίηση. Το Neptune Campus διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, μικρή κουζίνα και υψηλής ταχύτητας Internet. Επιπλέον, περιλαμβάνει αίθουσα αναψυχής, χώρο πλυντηρίου και γυμναστήριο, προσφέροντας στο προσωπικό του ευκαιρίες για ευχάριστες προσωπικές στιγμές και καλλιέργεια σχέσεων.

Η Διεύθυνση του Neptune Luxury Resort εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες στους αξιότιμους επισκέπτες για τη στήριξή τους και στο αφοσιωμένο προσωπικό, χωρίς το οποίο αυτά τα επιτεύγματα δεν θα ήταν δυνατά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024