Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΝέο Κέντρο Υγείας και Θαλασσοθεραπείας στη Μεσόγειο

Νέο Κέντρο Υγείας και Θαλασσοθεραπείας στη Μεσόγειο

Ένα νέο Κέντρο Υγείας και Θαλασσοθεραπείας πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον ερχόμενο Μάιο στην Κύπρο. Η δημιουργία του μοναδικού στο είδος του Κέντρου, στο ξενοδοχείο Le Meridien Limassol […]

Ένα νέο Κέντρο Υγείας και Θαλασσοθεραπείας πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον ερχόμενο Μάιο<...> στην Κύπρο. Η δημιουργία του μοναδικού στο είδος του Κέντρου, στο ξενοδοχείο Le Meridien<.> Limassol Spa & Resort, ονομάζεται Le Spa και αποτελείται από 4 εξωτερικές και 3 εσωτερικές πισίνες και 20 δωμάτια θεραπείας και ομορφιάς. Το έργο αυτό έχει ήδη βοηθήσει να υπογραφούν συμβόλαια με τουριστικούς πράκτορες που ασχολούνται αποκλειστικά με κέντρα θαλασσοθεραπείας παγκοσμίως και οι οποίοι ποτέ στο παρελθόν δεν συμπεριέλαβαν τη Κύπρο στα προγράμματα τους.
Το έργο αυτό αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά και στην προσπάθεια του Υπουργού Τουρισμού Κύπρου που έχει σαν στόχο την προσέλκυση τουριστικού ρεύματος από την Ιαπωνία. Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται ακόμα περισσότερο και από τον πρόσφατο συνεταιρισμό της Meridien Hotels & Resorts με τα διεθνούς φήμης ξενοδοχεία Nikko Hotels International της Ιαπωνίας, στο τομέα των πωλήσεων, μάρκετινγκ και κρατήσεων. Ο συνεταιρισμός αυτός θα επεκταθεί σε περισσότερα από 145 πολυτελή ξενοδοχεία σε 60 χώρες.
Οι πελάτες των Le Meridien και Nikko θα επωφεληθούν από αυτή τη συνεργασία μπορώντας τώρα να κάνουν κρατήσεις δωματίων στα διάφορα ξενοδοχεία με χαρακτηριστική ευκολία. Για τους τουριστικούς πράκτορες οι υφιστάμενοι κωδικοί στα διάφορα συστήματα κρατήσεων θα παραμείνουν οι ίδιοι, FE και NK. Το προσωπικό όλων των γραφείων για κρατήσεις των δύο εταιρειών παγκοσμίως έχει ήδη εκπαιδευτεί για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
Οι δύο παγκόσμια γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων αναμένεται ότι θα μπορέσουν εύκολα να αυξήσουν το τουριστικό ρεύμα καθώς κινούνται στα ίδια ψηλά επίπεδα υπηρεσιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024