Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι απέκτησε η AKS Hotels

Νέο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι απέκτησε η AKS Hotels

Επαναλειτουργεί στο Πόρτο Χέλι η ξενοδοχειακή μονάδα Hinitsa Beach η οποία πρόσφατα πέρασε στην ιδιοκτησία της αλυσίδας ξενοδοχείων AKS Hotels και μετονομάστηκε πλέον σε AKS Hinitsa Beach. Η ξενοδοχειακή αλυσίδα […]

Επαναλειτουργεί στο Πόρτο Χέλι η ξενοδοχειακή μονάδα Hinitsa Beach η οποία πρόσφατα πέρασε στην ιδιοκτησία της<...> αλυσίδας ξενοδοχείων AKS Hotels και μετονομάστηκε πλέον σε AKS Hinitsa Beach.

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα AKS Hotels προχωρώντας σε δεύτερη επένδυση στην περιοχή μετά το ξενοδοχείο AKS Porto Heli, απέκτησε το ξενοδοχείο Hinitsa Beach στα μέσα του προηγούμενου έτους, στο οποίο έχει ήδη ξεκινήσει με ταχείς ρυθμούς η ριζική ανακαίνιση του, και στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση του προϊόντος καθώς και στη γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής.

Κτισμένο στο μαγευτικό κόλπο της Χηνίτσας, ακριβώς απέναντι από το νησί των Σπετσών στην ωραιότερη παραλία του Πόρτο Χελίου, η οποία προστατεύεται από το φυσικό νησάκι Χηνίτσα, το ξενοδοχείο είναι 4 αστέρων και δυναμικότητας 206 δωματίων και παρέχει πλήθος υπηρεσιών.

Η ξενοδοχειακή μονάδα προβλέπεται να επαναλειτουργήσει στις αρχές Μαΐου του 2001 και πλήθος προσκεκλημένων αναμένεται να παρευρεθούν στα εγκαίνια. Παράλληλα, ετοιμάζονται ειδικά πακέτα για τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου, οικογένειες αλλά και ζευγάρια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024