Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο υπερσύγχρονο spa στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace

Νέο υπερσύγχρονο spa στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace

Σε προνομιακή θέση, με θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού, το νέο υπερσύγχρονο spa στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Arion Resort & Spa, The Luxury Collection στο συγκρότημα Astir Palace είναι ένα […]

Σε προνομιακή θέση, με θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού, το νέο υπερσύγχρονο spa στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Arion Resort & Spa, The Luxury Collection στο συγκρότημα Astir Palace είναι ένα ολιστικό καταφύγιο, σχεδιασμένο<...>για να γαληνεύει τις αισθήσεις.

Το Arion Spa προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση αναζωογονητικών διακοπών στους επισκέπτες που επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία της ευεξίας, της χαλάρωσης και της ομορφιάς καθώς και να μυηθούν σε έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει την αρμονική συνύπαρξη της ψυχής και του σώματος. Οι επισκέπτες του SPA θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις προσφερόμενες θεραπείες και υπηρεσίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Arion spa είναι το μοναδικό spa της πόλης που απολαμβάνει θέα στη θάλασσα.

Το spa των 1.000 τ.μ. απλώνεται σε δύο επίπεδα, με κεντρικό σημείο την θερμαινόμενη πισίνα η οποία περιλαμβάνει συσκευές θεραπευτικού μασάζ, υδρομασάζ τοίχου για την περιοχή των ποδιών, κάθισμα φυσαλίδων για τρία άτομα καθώς επίσης και μια διαδρομή κολύμβησης και υδροθεραπεία – Jacuzzi. Δίπλα βρίσκεται αρωματική σάουνα, αρωματικό χαμάμ, ποδόλουτρα knipe, 5 δωμάτια θεραπειών, αίθουσα χαλάρωσης και το διάσημο “Cleopatra’s bath”.

Στο μενού των περιποιήσεων υπάρχουν φυσικά οι αποκλειστικές θεραπείες (signature treatments) ευεξίας, ομορφιάς και αναζωογόνησης με αγνά φυσικά προϊόντα. Η προσέγγιση των θεραπειών του Arion Spa απευθύνεται όχι μόνο στο πρόσωπο και στο σώμα αλλά και στην ψυχή και στο πνεύμα. Οι θεραπείες περιποίησης προσώπου πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις εταιρίες Valmont και Anne Semonin, ενώ Οι θεραπείες σώματος με τις εταιρίες Algoane και Anne Semonin.

Σε συνεργασία με τις παραπάνω εταιρίες η ομάδα του Arion Spa παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα την εξειδικευμένη θεραπεία σώματος (signature treatment) “Mediterranean Greek Orange Fruit – Deep Hydration Envelopment”. Η θεραπεία ξεκινάει με απολέπιση σε όλο το σώμα με μαύρη ζάχαρη Καραϊβικής και συνεχίζει με μασάζ χαλαρωτικό σε όλο το σώμα με έλαια από πορτοκάλι, λεβάντα και φύκια laminaria. Η θεραπεία αυτή διαρκεί 1ώρα κ΄15 λεπτά και ολοκληρώνεται με πιέσεις shiatsu. Ο επισκέπτης του spa έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει μοναδικές θεραπείες ειδικά σχεδιασμένες με σκοπό να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Το διάσημο ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace Beach περιλαμβάνει τρία ξενοδοχεία, το Arion Resort & Spa, The Luxury Collection, το THE WESTIN ATHENS και το W ATHENS που προβλέπεται να ανοίξει το 2008. Επίσης, διαθέτει 76 καμπάνες με τη δική τους ιδιωτική παραλία. Το Arion Resort & Spa αγγίζει την τελειότητα. Εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση μέσα από τις πιο εξελιγμένες και σύγχρονες παροχές. Αποτελεί μια εξαίρετη ευκαιρία για να κρατήσετε μία θέση σε ένα εκλεκτό θέρετρο, που περιλαμβάνει ξενοδοχεία σχεδιασμένα για τους ταξιδιώτες που γνωρίζουν τις μυστικές χάρες τις Μεσογείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024