Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήProfessional Hotel Development: νέα παρουσία στο xώρο των συμβούλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
Hotel consulting

Professional Hotel Development: νέα παρουσία στο xώρο των συμβούλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Η P.H.D. απευθύνεται σε όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την κατηγορία και τον τύπο τους.

Με “όπλο” τη σύμπραξη επιστημονικών στελεχών και των έμπειρων επαγγελματιών, με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε πεδίο που αφορά στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, η P.H.D. αποτελεί μια νέα παρουσία στο hotel consulting. Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την κατηγορία και τον τύπο τους. Όραμά της αποτελεί η διαρκής επιστημονική και αποτελεσματική υποστήριξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, με κεντρικό στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητά τους και επιμέρους στόχους την αύξηση εσόδων, τη μείωση του κόστους, και την ικανοποίηση των πελατών τους.

Για την επίτευξη των στόχων της η PHD εφαρμόζει καινοτόμες επιστημονικές μεθόδους. Ενδεικτικά:

  • Ρεαλιστικό business plan με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα πληροφόρησης για το σχεδιασμό της πορείας του ξενοδοχείου.
  • Δυναμικές μεθόδους μεταβαλλόμενης τιμολόγησης με στόχο τη μεγιστοποίηση των εσόδων, όπως το yield management.
  • Εγγυημένες μεθόδους διαδικτυακών πωλήσεων.
  • Μοντέρνες μεθόδους διαχείρισης του overbooking και των σχέσεων με τους πελάτες (CRM).
  • Ελαχιστοποίηση του κόστους προμηθειών, με εφαρμογή συστημάτων, όπως το ABC όπου εντοπίζονται τα προϊόντα που δημιουργούν το μεγαλύτερο κόστος και λαμβάνονται ειδικά μέτρα γι’αυτά.
  • Εκπαίδευση του προσωπικού, ώστε να μεγιστοποιηθεί η παραγωγικότητα, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.
  • Ελαχιστοποίηση του ενεργειακού κόστους.
  • Εξειδικευμένο marketing στα τμήματα F&B, μέθοδοι μεγιστοποίησης πωλήσεων των extras με upselling, συνεχής αύξηση της αποδοτικότητας με ειδική μέθοδο αναπροσαρμογής του καταλόγου (menu engineering) και γενικότερα ειδική μέριμνα για να αυξηθούν –συνήθως εντυπωσιακά– τα έσοδα από τα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.
  • Μοντέρνα συστήματα εσωτερικών ελέγχων για διασφάλισης της ροής χρημάτων και διασφάλισης των υλικών και εξοπλισμού του ξενοδοχείου.

“Μέσω της φιλικής τιμολόγησης των υπηρεσιών της, η P.H.D. φιλοδοξεί να στηρίξει τον ξενοδοχειακό κλάδο, ο οποίος αποτελεί σημαντικότατο παράγοντα εθνικής και τοπικής ανάπτυξης, διότι τα ξενοδοχειακά έσοδα διανέμονται ομαλά σε πλήθος άλλων κλάδων του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για την οικονομική πρόοδο της περιοχής”, αναφέρει η εταιρεία.

“Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της P.H.D. αποτελούν οι πλέον των 30 συνεργάτες της, με υψηλό επίπεδο ειδίκευσης στον τομέα τους, οι οποίοι συνθέτουν μία ομάδα με τεράστιες δυνατότητες. Αυτό έχει ιδαίτερη σημασία για ένα ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει πολύμορφο και ευπαθές προϊόν, λειτουργεί σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο και αβέβαιο περιβάλλον και αντιμετωπίζει συχνά πολυσύνθετα προβλήματα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024