Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στα ελληνικά νησιά ανοίγει το 2022
Ξενοδοχεία

Το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στα ελληνικά νησιά ανοίγει το 2022

Το Magma Resort Santorini, The Unbound Collection by Hyatt, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στον Βουρβούλο Σαντορίνης στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Η Hyatt Hotels Corporation αποκάλυψε σήμερα, κατά τη διεθνή έκθεση ILTM στις Κάννες, σχέδια για επτά νέα πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, επιπλέον των 24 πολυτελών ξενοδοχείων που ανακοινώθηκαν προηγουμένως στο χαρτοφυλάκιο πολυτελείας της Hyatt παγκοσμίως και που πρόκειται να ανοίξουν το 2023. Αυτά τα ξενοδοχεία αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των πολυτελών brands της Hyatt σε βασικές αναπτυσσόμενες αγορές.

Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα που πρόκειται να ενταχθούν στα εμπορικά σήματα “Alila”, “Andaz”, “Destination by Hyatt”, “Grand Hyatt”, “Park Hyatt”, “The Unbound Collection by Hyatt” και “Thompson Hotels” αναμένεται, σύμφωνα με την εταιρεία, “να ξεπεράσουν τις προσδοκίες του ταξιδιώτη πολυτελείας, παρέχοντας εξατομικευμένες και αφοσιωμένες υπηρεσίες, ιστορία -άξιες εμπειρίες και προσφορές παγκόσμιας κλάσης”.

“Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τα μέλη και οι επισκέπτες μας αναζητούν αξέχαστες ταξιδιωτικές στιγμές – στιγμές που έχουν πραγματικά νόημα και αφήνουν ανεξίτηλο σημάδι, συνδέοντάς τους με εμπειρίες που τους αλλάζουν και τους εμπνέουν”, δήλωσε η Amy Weinberg, Senior Vice President Loyalty, Brand Marketing & Consumer Insights της Hyatt. “Η προσθήκη αυτών των νέων ξενοδοχείων και θέρετρων στο χαρτοφυλάκιο πολυτελείας της Hyatt θα ενισχύσει τη θέση της Hyatt ως ηγέτη στον χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας”.

Το Magma Resort Santorini, το πρώτο θέρετρο στα ελληνικά νησιά με επωνυμία Hyatt, θα προσφέρει μοναδικές, πολυτελείς διαμονές. Το θέρετρο των 59 δωματίων θα είναι “φωλιασμένο” ανάμεσα σε παραδοσιακούς παλιούς αμπελώνες και θα βρίσκεται στις πλαγιές του Βουρβούλου (3,7 χλμ. βόρεια από τα Φηρά), φτιαγμένες από λάβα, από όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης.

Τα άλλα έξι νέα ξενοδοχεία είναι τα:

  • 7Pines Resort Sardinia, Destination by Hyatt (αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2022)
  • Thompson Madrid (αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2022)
  • Andaz Doha (αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2022)
  • Alila Lanzarote (αναμένεται να ξεκινήσει το 2025)
  • Grand Hyatt Lanzarote (αναμένεται να ξεκινήσει το 2025)
  • Park Hyatt Riyadh Diriyah Gate (αναμένεται να ξεκινήσει το 2025)
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024