Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΤο σήμα 'Protocol Against COVID19–In Place' της EUROCERT στο Hotel Nikopolis Thessaloniki
Ξενοδοχεία

Το σήμα 'Protocol Against COVID19–In Place' της EUROCERT στο Hotel Nikopolis Thessaloniki

Μετά από συστηματική επιθεώρηση και ενδελεχή έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis Thessaloniki, η EUROCERT διαπίστωσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και οι διαδικασίες που τηρούνται, πληρούν τις απαιτήσεις του Ειδικού Πρωτοκόλλου Υγειονομικού περιεχομένου βάσει του οποίου οφείλουν να λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις.

Η EUROCERT χορήγησε Βεβαίωση Συμμόρφωσης στο Hotel Nikopolis Thessaloniki παρέχοντας το δικαίωμα χρήσης του ειδικού Σήματος EUROCERT “Protocol Against COVID19 – In Place”.

Ειδικότερα, μετά από συστηματική επιθεώρηση και ενδελεχή έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis Thessaloniki, η EUROCERT διαπίστωσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και οι διαδικασίες που τηρούνται, πληρούν τις απαιτήσεις του Ειδικού Πρωτοκόλλου Υγειονομικού περιεχομένου βάσει του οποίου οφείλουν να λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη βούληση και τη δέσμευση της διοίκησης του Hotel Nikopolis Thessaloniki να διασφαλίζει την ύπαρξη των βέλτιστων συνθηκών διαμονής των επισκεπτών του στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Το Hotel Nikopolis Thessaloniki, που είναι Boutique City Resort, βρίσκεται 3 χλµ. από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 50 χλµ. από τη Χαλκιδική. Η τοποθεσία του, στην καρδιά μιας μεγάλης και διαρκώς αναπτυσσόμενης περιοχής εμπορικής δραστηριότητας, το καθιστά προορισμό επιλογής για τους business travelers. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό σε 99 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες, µε αντικείμενα μοναδικά που φέρουν τις υπογραφές των μεγαλύτερων σύγχρονων designers και τα οποία περιβάλλονται από μια αξιόλογη συλλογή έργων τέχνης.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024