Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTripAdvisor Certificate of Excellence Award στο ξενοδοχείο Cavo Olympo
Διάκριση ξενοδοχείου

TripAdvisor Certificate of Excellence Award στο ξενοδοχείο Cavo Olympo

Certificate of Excellence από το TripAdvisor έλαβε το ξενοδοχείο Cavo Olympo στη Πλάκα Λιτοχώρου.

Το ξενοδοχείο Cavo Olympo στη Πλάκα Λιτοχώρου, βραβεύτηκε από την ιστοσελίδα αξιολόγησης TripAdvisor με το βραβείο Certificate of Excellence για το έτος 2014. Το βραβείο απονέμεται μόνο στα ξενοδοχεία που λαμβάνουν σταθερά θετικά σχόλια από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το ξενοδοχείο Cavo Olympo είναι ιδανικά τοποθετημένο μπροστά στη θάλασσα και μόλις 15 λεπτά απόσταση από τον  Όλυμπο. Διαθέτει 49 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας με εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων καθώς και ποικιλία γευστικών επιλογών όπως το εστιατόριο “Nero” ή το “JANKAEA Bar & Lounge” με θέα προς τη θάλασσα.

“Για το Cavo Olympo οι επιβραβεύσεις των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας που παρέχει καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση όταν προέρχονται από τους επισκέπτες του. Είναι η πιο ισχυρή και τιμητική αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουν καθημερινά διοίκηση και εργαζόμενοι για τη διατήρηση και αναβάθμιση της ποιότητας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του συγκροτήματος”, αναφέρει η διοίκηση του ξενοδοχείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024