Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒραβείο Αριστείας στο Creta Maris Beach Resort από το TripAdvisor
Διάκριση ξενοδοχείου

Βραβείο Αριστείας στο Creta Maris Beach Resort από το TripAdvisor

Το Βραβείο Αριστείας από το TripAdvisor, που τιμά την άριστη φιλοξενία και δίνεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στη γνωστή ιστοσελίδα, έλαβε το Creta Maris Beach Resort.

Το Creta Maris Beach Resort ανακοίνωσε ότι έλαβε το Βραβείο Αριστείας από την εταιρεία TripAdvisor. Το βραβείο, το οποίο τιμά την άριστη φιλοξενία και δίνεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor. Μόνο το κορυφαίο σε επιδόσεις 10% των επιχειρήσεων που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνει το βραβείο αυτό.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα βραβείο αριστείας, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor και πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών.

“Το Creta Maris Beach Resort με μεγάλη χαρά έλαβε το Βραβείο Αριστείας του TripAdvisor και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του αξέχαστες εμπειρίες. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη πως η σκληρή δουλειά μεταφράζεται σε θετικές κριτικές και ευχαριστημένους πελάτες”, αναφέρει η διοίκηση του ξενοδοχείου.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024