Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας στη CHC Hotels
Ξενοδοχία

Βραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας στη CHC Hotels

Με ένα ακόμα διεθνές βραβείο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή την φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειες τουριστικής ανάπτυξης της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

Πρόκειται για το βραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας “Inspirational Company 2018” που απονεμήθηκε στην CHC Hotels – Chnaris Hotel Management Development and Consulting SA (την μόνη ελληνική εταιρεία) από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων (World Confederation of Business) σε ειδική εκδήλωση στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Ένα πολύ σημαντικό επιχειρηματικό βραβείο, το οποίο απονεμήθηκε σε μια λαμπερή τελετή στην οποία βραβεύτηκαν κορυφαίες επιχειρήσεις απ’όλο τον κόσμο για τις επιτυχημένες πρακτικές που ακολουθούν στους τομείς δράσης τους.

Σημαντικό στοιχείο της νέας αυτής διάκρισης, η δυνατότητα που δίνεται σε εταιρεία της χώρας μας να αναπτυχθεί περαιτέρω, να ενισχύσει διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις και, φυσικά, να προβάλλει την Ελλάδα στη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Chnaris H.M.D.C. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης σε δηλώσεις του ανέφερε: “Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, κάθε βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων που πετυχαίνει η μεγάλη ομάδα της Chnaris H.M.D.C. Ειδικά όταν αυτή προέρχεται από διεθνείς οργανισμούς κύρους, είναι φυσικό η χαρά μας να είναι μεγάλη. Όπως ακόμα μεγαλύτερη είναι η όρεξή μας για να συνεχίζουμε την προσπάθεια, να συμβάλλουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας στον τόπο μας αλλά και στην προώθηση των συνθηκών βελτίωσης της τοπικής μας οικονομίας. Η εμπειρία μας πλέον είναι τόσο μεγάλη που ήμουν ο μοναδικός, που από το Νοέμβριο μήνα προέβλεψε, ενημέρωνε δημόσια και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά τη φετινή κατάσταση του τουρισμού.  Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους αυτούς που ακούραστα εργάζονται και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών μονάδων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023