Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΤο πρώτο 'The Hotel Design Workshop' του 100% Hotel Show έγινε στη Σαντορίνη
Ξενοδοχία

Το πρώτο 'The Hotel Design Workshop' του 100% Hotel Show έγινε στη Σαντορίνη

Επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου ανέπτυξαν τις απόψεις τους γύρω από τις τέσσερις βασικές ενότητες του workshop που αφορούσαν την προδιαγραφή του ξενοδοχειακού concept, τη μελέτη του design της μονάδας, το σχεδιασμό της γαστρονομικής εμπειρίας και τη σημασία του concept στις πωλήσεις.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο “The Hotel Design Workshop” του 100% Hotel Show στη Σαντορίνη, με αποκλειστικό χορηγό φιλοξενίας την Aqua Vista Hotels. Το Advanced Ξενοδοχειακό Workshop που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Κυκλάδων την Τετάρτη 11 Απριλίου επικεντρώθηκε στη σημασία της δημιουργίας ενός μοναδικού ξενοδοχειακού concept για την ανάδειξη του ίδιου του προορισμού μέσα από την εμπειρία του επισκέπτη.

Επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου ανέπτυξαν τις απόψεις τους γύρω από τις τέσσερις βασικές ενότητες του workshop που αφορούσαν την προδιαγραφή του ξενοδοχειακού concept, τη μελέτη του design της μονάδας, το σχεδιασμό της γαστρονομικής εμπειρίας και τη σημασία του concept στις πωλήσεις. Πλήθος ξενοδόχων και άλλων ειδικοτήτων του τουρισμού παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών, οι οποίοι εστίασαν στην ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου είτε αυτό αφορά τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική είτε τη γαστρονομία των Κυκλάδων, ακούγοντας με προσοχή τις σκέψεις και τα συμπεράσματα και συμμετέχοντας ενεργά στον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε.

Η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Ο τουρισμός και η ανάπτυξη του ελληνικού προορισμού είναι απόλυτα συνυφασμένα με το αντικείμενο της Aqua Vista Hotels, ενώ η δημιουργία μονάδων με ξεχωριστό αποτύπωμα για μια αξέχαστη εμπειρία αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας μας. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα μπορούσαμε παρά να στηρίζουμε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, αλλά και την ενημέρωση και κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου, όπως το συγκεκριμένο workshop”.

15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024