Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςAποστολή στο Λονδίνο για προώθηση Υπηρεσιών Υγείας της Κύπρου
Δυνατότητες ανάπτυξης Ιατρικού Τουρισμού και Tουρισμού Ευεξίας

Aποστολή στο Λονδίνο για προώθηση Υπηρεσιών Υγείας της Κύπρου

Φορέας Προώθησης Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου, που ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και τον ΚΟΤ, διοργανώνει αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2009 στο Λονδίνο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο London Marriott Hotel και θα έχει τη μορφή σεμιναρίου και εργαστηρίου…

Ο Φορέας Προώθησης Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου, που ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με<...> το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και τον ΚΟΤ, διοργανώνει αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2009 στο Λονδίνο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο London Marriott Hotel και θα έχει τη μορφή σεμιναρίου και εργαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει παρουσίαση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει η Κύπρος καθώς και οι δυνατότητες ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού και του Tουρισμού Ευεξίας. Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει εργαστήρι κατά το οποίο ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει το δικό του χώρο για να πραγματοποιήσει επαφές με τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση.

Θα συμμετάσχουν ιδιωτικά ιατρικά νοσηλευτήρια, καθώς επίσης εταιρίες και άτομα που ασχολούνται με τις υπηρεσίες υγείας και είναι μέλη του Φορέα Προώθησης Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου. Θα κληθούν να συμμετάσχουν ταξιδιωτικά γραφεία της Κύπρου, που εξειδικεύονται στις Ειδικές Μορφές Τουρισμού και τα μέλη του Συνδέσμου Ευεξίας.

Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης θα χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες ειδικών συμβούλων στο Λονδίνο. Θα προσκληθούν:

  • Εξειδικευμένοι Διοργανωτές Ταξιδίων της Βρετανίας
  • Στελέχη του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας
  • Στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών
  • Ιατροί που συνεργάζονται, συστήνουν και προωθούν την Κύπρο για σκοπούς ανάρρωσης και αποθεραπείας
  • Στελέχη και παράγοντες της Κυπριακής Παροικίας
  • Ενδιαφερόμενοι για τον τουρισμό ευεξίας
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024