Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕνημέρωση της Δημάρχου Αθηναίων από τουριστικούς φορείς και επιχειρηματίες

Ενημέρωση της Δημάρχου Αθηναίων από τουριστικούς φορείς και επιχειρηματίες

Την έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα 2003», στον ΟΛΠ, επισκέφθηκε η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη. Η δήμαρχος Αθηναίων ξεναγήθηκε στους χώρους και στα περίπτερα της έκθεσης από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου […]

Την έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα 2003», στον ΟΛΠ, επισκέφθηκε η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη<...>. Η δήμαρχος Αθηναίων ξεναγήθηκε στους χώρους και στα περίπτερα της έκθεσης από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Καλοφωλιά, Γιώργο Καλοφωλιά και τη διευθύντρια Εκθέσεων και Συνεδρίων του Ομίλου, Ε. Μαργαροπούλου.

Η κ Μπακογιάννη παρέμεινε για περισσότερο από μία ώρα στο «Τουριστικό Πανόραμα», συζήτησε με εκθέτες, με παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων και ενημερώθηκε για νέες δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Αποχωρώντας από την έκθεση, η Δήμαρχος Αθηναίων, εξήρε την πρωτοβουλία του Ομίλου Καλοφωλιά για την ανάπτυξη και προώθηση του εσωτερικού τουρισμού και εξέφρασε την αισιοδοξία της, ότι ο ελληνικός τουρισμός, θα κατορθώσει να βγει τελικώς κερδισμένος από την κρίση που πλήττει τις διεθνείς αγορές, υπό την προϋπόθεση ότι θα τύχει της πρέπουσας προσοχής από την Πολιτεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024