Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕνημέρωση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού για την EXPO

Ενημέρωση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού για την EXPO

Για τη διεκδίκηση από τη χώρα μας -και συγκεκριμένα από την πόλη της Θεσσαλονίκης- της EXPO του 2008 ενημέρωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Μαγκριώτης το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης […]

Για τη διεκδίκηση από τη χώρα μας -και συγκεκριμένα από την πόλη της Θεσσαλονίκης- της EXPO του 2008 ενημέρωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών<...> Γιάννης Μαγκριώτης το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ).

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του γενικού γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού Δ. Δόλλη, ο κ. Μαγκριώτης ενημέρωσε, επίσης, το προεδρείο της ΠΑΔΕΕ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας, για την προετοιμασία των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, για την Ολυμπιακή εκεχειρία και τον εθελοντισμό των ομογενών.

Ειδικότερα για την EXPO του 2008, o υφυπουργός ενημέρωσε τα μέλη του Προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού για τις χώρες και τους αντιπροσώπους που μετέχουν στο Διεθνές Γραφείο Εκθέσεων που εδρεύει στο Παρίσι, προκειμένου να συνεισφέρουν από την πλευρά τους προς την κατεύθυνσης της επιτυχούς διεκδίκησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024