Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπιτυχημένη η συμμετοχή της Grecotel στην έκθεση ILTM στις Κάνες

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Grecotel στην έκθεση ILTM στις Κάνες

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της αλυσίδας Grecotel στην έκθεση International Luxury Travel Market, ILTM, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από τις 10-12 Δεκεμβρίου 2002 στις Κάνες της […]

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της αλυσίδας Grecotel στην έκθεση International Luxury Travel Market, ILTM, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά<...> φέτος από τις 10-12 Δεκεμβρίου 2002 στις Κάνες της Γαλλίας.

Η εταιρία συμμετείχε με μεγάλο περίπτερο 18 τμ. απέναντι από τον ΕΟΤ με αντιπροσώπους τον κ. Γιώργο Δημοκρίτου, διευθυντή πωλήσεων και μαρκετινγκ της Grecotel, και την κ. Αγγελική Βασιλακοπούλου, διευθύντρια του τμήματος πωλήσεων του ξενοδοχείου N.J.V. Athens Plaza.

Όπως επισήμανε η Grecotel σε ανακοίνωση της ‘η Ελλάδα ήρθε στην έκθεση προετοιμασμένη να επιδείξει το ποιοτικό τουριστικό της προϊόν, και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, που είχαν προσκληθεί από τους οργανωτές. Ομόφωνα όλοι οι Έλληνες εκθέτες τόνισαν την υψηλή ποιότητα των buyers και την επιτυχία των ραντεβού που είχαν προγραμματίσει μέσω ειδικού συστήματος πάνω από το Internet. Η Ελληνική παρουσία έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αφού κατέλαβε 201 τμ. με 19 περίπτερα, σε σύνολο 2.300 τμ. Εκθεσιακού χώρου και 165 περιπτέρων.

Η εταιρία Grecotel είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα με 26 ξενοδοχεία στις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδας. Έχει μέχρι στιγμής τιμηθεί με παραπάνω από 65 διεθνή βραβεία από πελάτες, τουριστικούς οργανισμούς και διεθνείς ενώσεις, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, τη συνεισφορά της στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και τις πρωτοβουλίες της για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024