Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε επιτυχία έληξε η 12η Πανελλήνια (2η) Πλωτή Εκθεση «Τουριστικών Ειδών και Δώρων»

Με επιτυχία έληξε η 12η Πανελλήνια (2η) Πλωτή Εκθεση «Τουριστικών Ειδών και Δώρων»

Με ιδιαίτερη επιτυχία έληξε η 12η Πανελλήνια (2η Πλωτή) Έκθεση «Τουριστικών Ειδών και Δώρων», που πραγματοποιήθηκε από 9 έως 16 Φεβρουαρίου στους χώρους του πλοίου «Aπτερα» της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ. […]

Με ιδιαίτερη επιτυχία έληξε η 12η Πανελλήνια (2η Πλωτή) Έκθεση «Τουριστικών Ειδών και Δώρων», που πραγματοποιήθηκε από 9 έως 16 Φεβρουαρίου στους χώρους του πλοίου<...> «Aπτερα» της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ. Την εκδήλωση ευλόγησε και επαίνεσε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Σπυρίδων. Η πλωτή έκθεση, επισκέφθηκε αρχικά την Ζάκυνθο, όπου παρέμεινε εκεί από 9 έως 11 Φεβρουαρίου, εν συνεχεία, επισκέφθηκε την Κεφαλονιά (Αργοστόλι), όπου παρέμεινε από 12 έως 13 Φεβρουαρίου και συνέχισε στην Κέρκυρα (Νέο Λιμάνι) από 14 έως 16 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε φέτος για 12η συνεχή χρονιά και οργανώθηκε από την Aλφα Εκθεσιακή σε 2.000 τ.μ. καθαρού εκθεσιακού χώρου (3.500 τ.μ. μεικτός), ενώ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 75 εκθετών από όλη τη χώρα.

Τόσο οι προηγούμενες διοργανώσεις όσο και η φετινή σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Η φετινή έκθεση είχε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με περισσότερους από 8000 επισκέπτες (Ζάκυνθος 2.500 επισκέπτες, Κεφαλονιά 1.500 επισκέπτες, Κέρκυρα 4.000 επισκέπτες ). «Η Πλωτή Έκθεση Τουριστικών Ειδών και Δώρων, ενώνει με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό και εξαιρετικά λειτουργικό τρόπο, τρεις διαφορετικές εκθεσιακές διοργανώσεις σε μία, ξεπερνώντας έτσι τα προβλήματα που δημιουργεί σε διοργανωτές και εκθέτες η διοργάνωση και η συμμετοχή αντίστοιχα σε τρεις εκθέσεις του ιδίου αντικειμένου, σε τρία διαφορετικά γειτονικά, όμως, νησιά και με κοντινές ημερομηνίες διοργάνωσης», τόνισε ο κ. Aγγελος Καραμπίκας, γενικός διευθυντής της Aλφα Εκθεσιακή.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες:

  • στην ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ για την καλή εξυπηρέτηση κατά την μεταφορά εκθετών και εκθεμάτων στους προορισμούς όπου και διοργανώνονται οι περιφερειακές εκθέσεις και
  • στον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης και αντιπρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στον τουριστικό κλάδο

Ο κ. Γαλιατσάτος αναφέρθηκε στη δυναμική που παρουσιάζει στη χώρα μας ο κλάδος της διοργάνωσης εκθέσεων, ιδίως δε της Aλφα Εκθεσιακής που οι εκθέσεις της είναι περιφερειακές και δίνουν μια πτυχή του σημαντικού ρόλου του τουρισμού στη μεταποίηση και στο εμπόριο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Σουπιωνάς, οι αξιωματικοί του πλοίου, ξενοδόχοι καθώς και επισκέπτες της έκθεσης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν, ξεχωριστά σε κάθε νησί (Ζάκυνθο – Κεφαλονιά – Κέρκυρα στις 9, 13 και 14 Φεβρουαρίου αντίστοιχα) παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, τοπικών φορέων και επαγγελματιών αλλά και τοπικού Τύπου.

Στην έκθεση της Ζακύνθου χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Ζακύνθου κ. Κολοκώτσας, ο οποίος μίλησε για την άρτια οργάνωση της έκθεσης και τη σημασία της για την Ζάκυνθο. Στην Κέρκυρα παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Κερκυραίων κ. Κομιανός και ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Μεταλινός.

Επόμενες εκθέσεις της Aλφα Εκθεσιακής:

  • 3η Έκθεση «Τροφίμων – Ποτών – Ξενοδ. Εξοπλισμού», 28/2 – 03/03, Δ.Ε.Κ.Κ., Γούρνες Κρήτης.
  • 1η Έκθεση «Ψύξη – Θέρμανση – Ηλιακή Ενέργεια», 28/02 – 03/03, Δ.Ε.Κ.Κ., Γούρνες Κρήτης.
  • 3η Έκθεση κατοικία «Ανοιξιάτικο Σπίτι – Μόδα – Ομορφιά – Νυφικό Σαλόνι», Μάρτιος 2003, Δ.Ε.Κ.Κ., Γούρνες Κρήτης.
  • 2η Έκθεση «Αυτοκίνητο – Μηχανή – Σκαφών & Αξεσουάρ», Απρίλιος 2003, Δ.Ε.Κ.Κ., Γούρνες Κρήτης.
  • 1η Έκθεση «Κυνήγι – Ψάρεμα – Hobby – Sports», Μάιος 2003, Δ.Ε.Κ.Κ., Γούρνες Κρήτης.
  • 1η Έκθεση «Tο παιδί», Ιούνιος 2003, Δ.Ε.Κ.Κ., Γούρνες Κρήτης.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024