Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέα δεδομένα στο εκθεσιακό σκηνικό της Ασίας από την Messe Berlin
ITB Asia - Οκτώβριος 2008

Νέα δεδομένα στο εκθεσιακό σκηνικό της Ασίας από την Messe Berlin

Τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στη περιοχή της Ασίας επεκτείνει η διοργανώτρια εταιρία εκθέσεων Messe Berlin GmbH, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της και οργανωτής της ITB Berlin, κ. Raimund Hosch. Η έκθεση, θα φέρει την ονομασία ITB Asia και θα πραγματοποιηθεί στο διεθνές συνεδριακό κέντρο…

Τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στη περιοχή της Ασίας επεκτείνει η διοργανώτρια εταιρία εκθέσεων Messe Berlin GmbH, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της και οργανωτής της ITB Berlin, κ. Raimund Hosch. Η έκθεση, θα φέρει την ονομασία ITB Asia και<...>θα πραγματοποιηθεί στο διεθνές συνεδριακό κέντρο “Suntec Singapore” από τις 22 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2008. Στόχος της εταιρίας είναι η έκθεση, αλλά και το παράλληλο συνέδριο της, να καταστούν πρωτεύουσας σημασίας για την ταξιδιωτική βιομηχανία της περιοχής Ασίας – Ειρηνικού, φτάνοντας την “αίγλη” της ITB Berlin.

Βασικός στόχος της ITB Asia είναι η δημιουργία μιας νέας και επικερδούς πλατφόρμας επικοινωνίας για τους outbound buyers της Ασίας, τις μικρές και μεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις (που δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες για συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις), αλλά και των παροχών προϊόντων και υπηρεσιών της ταξιδιωτικής βιομηχανίας γενικότερα. “Η έκθεση αποσκοπεί στην ανάδειξη των αλλαγών στις γενιές της περιοχής Ασίας – Ειρηνικού, η οποία αποτελεί την σημαντικότερη ταξιδιωτική αγορά του αιώνα” σχολίασε ο κ. Hosch.

“Οι άνθρωποι από όλο το κόσμο θα μάθουν τι αντιπροσωπεύει το brand της ITB Berlin, ενώ θα αυξηθούν και οι ευκαιρίες για τους πελάτες της Messe Berlin που δραστηριοποιούνται στο διεθνές σκηνικό. Μεγάλες εκθέσεις, όπως η ITB Berlin, δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλης της παγκόσμιας αγοράς”. Ανέφερε με τη σειρά του ο Γερουσιαστής του Βερολίνου, αρμόδιος για Οικονομία, Τεχνολογία και Θέματα Γυναικών, κ. Harald Wolf.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024