Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠλησιάζει η στιγμή για την Xenia 2022
Εκθέσεις

Πλησιάζει η στιγμή για την Xenia 2022

Μία μεγάλη γκάμα καινοτόμων λύσεων, νέων τεχνολογιών και high-end προϊόντων για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα θα παρουσιαστεί στην Xenia 2022, που θα γίνει 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

H Xenia 2022, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, προετοιμάζεται σε κλίμα αισιοδοξίας με στόχο να αποτελέσει για ακόμα μια φορά μία κομβική εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας αλλά και networking forum για ξενοδόχους, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, F&B managers, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και βιλών.

Με μία τουριστική περίοδο να έχει ξεπεράσει τα ρεκόρ όλων των εποχών, ο ελληνικός τουρισμός δείχνει όχι μόνο ότι κέρδισε το στοίχημα για το 2022, αλλά και ότι έχει τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη. Η αισιοδοξία για ακόμα περισσότερες αφίξεις και έσοδα την επόμενη σεζόν, αλλά και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα παρουσιαστούν από περίπου 500 εκθέτες στο σημαντικότερο εκθεσιακό event και πυλώνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη πάνω από 400 εκθέτες έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους επιβεβαιώνοντας την μεγάλη εμπορική δυναμική που έχει για τις εταιρείες του κλάδου η έκθεση.

Έτσι λοιπόν, φιλοξενώντας τις εταιρείες leader της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς θα αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά hot spot εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για χιλιάδες επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου.

Πλήρης κατασκευαστικός τομέας στην Xenia 2022
Μία μεγάλη γκάμα καινοτόμων λύσεων, νέων τεχνολογιών και high-end προϊόντων για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα θα παρουσιαστεί στην Xenia 2022, που θα πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

H ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ έρχεται στην Xenia
Η Xenia θα φιλοξενήσει την 10η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στην κορυφαία αυτή θεσμική διαδικασία, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 ξενοδόχοι, θα αναπτυχθούν καίρια ζητήματα του κλάδου, αλλά και οι μελλοντικές δράσεις του ΞΕΕ.

Architect Lab: A project for creative synergies
Η Xenia, παρουσιάζει για πρώτη φορά το Architect Lab. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project, σε μία δομημένη εγκατάσταση 800 τ.μ. που θα αναπτυχθεί στο Hall 2 της έκθεσης. Το Architect Lab είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα καινοτόμα υλικά και στις λύσεις κατασκευής και “προσκαλεί” αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς σε μια δημιουργική σύζευξη με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Στο χώρο του Architect Lab θα αναπτυχθούν 26 περίπτερα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Digital εργαλεία για τις προκλήσεις της νέας εποχής
Οι ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο στον κλάδο της φιλοξενίας θα αναλυθούν στο πλαίσιο του Digi Hotel. Σημαντικά στελέχη της αγοράς θα παρουσιάσουν στο stage της εκδήλωσης στο Hall 1, όλα τα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing για τον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τους τρόπους αξιοποίησής τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023