Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντική η ελληνική παρουσία στην έκθεση Sajam Turizma

Σημαντική η ελληνική παρουσία στην έκθεση Sajam Turizma

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η πρώτη μέρα της φετινής τουριστικής έκθεσης Sajam Turizma στο Βελιγράδι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σημαντική είναι και η ελληνική παρουσία με πολλά περίπτερα […]

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η πρώτη μέρα της φετινής τουριστικής έκθεσης Sajam Turizma στο Βελιγράδι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σημαντική είναι και η ελληνική παρουσία με πολλά περίπτερα δημοσίων φορέων<...>(ΕΟΤ, Νομαρχιών, κτλ), αλλά και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά και το `KETA-KEMAK`, μια αναπτυξιακή εταιρία που συστήθηκε από Επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Travel Daily News ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου, κ. Γεώργιος Κόκκας “φέτος γίνεται μια προσπάθεια προβολής ιδιωτικών επιχειρήσεων όλων των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας. Η επιλογή της αγοράς της Σερβίας είναι συνειδητή, καθότι ο λαός αυτός έχει παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας με την Ελλάδα και ιδιαίτερα με την Κεντρική Μακεδονία. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρώτη μέρα, όπου το περίπτερο του `KETA-KEMAK` είχε εντυπωσιακή προσέλευση”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024