Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤιμώμενη χώρα στην έκθεση ITB 2010 η Τουρκία
ITB Berlin

Τιμώμενη χώρα στην έκθεση ITB 2010 η Τουρκία

Στραμμένα στην Τουρκία θα είναι όλα τα βλέμματα κατά τη διεξαγωγή της έκθεσης ITB του 2010, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 14 Μαρτίου, αφού η διοργανώτρια εταιρία Messe Berlin την επέλεξε ως τιμώμενη χώρα. Τη σχετική ανακοίνωση έκαναν ο COO της Messe Berlin, Dr. Christian Goke, και ο Υπουργός Τουρισμού της Τουρκίας…

Στραμμένα στην Τουρκία θα είναι όλα τα βλέμματα κατά τη διεξαγωγή της έκθεσης ITB του 2010, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 14 Μαρτίου, αφού η διοργανώτρια εταιρία Messe Berlin την επέλεξε ως τιμώμενη χώρα. Τη σχετική<...>ανακοίνωση έκαναν ο COO της Messe Berlin, Dr. Christian Goke, και ο Υπουργός Τουρισμού της Τουρκίας, κ. Ertugrul Gunay, σε συνέντευξη τύπου, που διοργάνωσε η Τουρκία, στο πλαίσιο της φετινής ITB.

Σύμφωνα με τον Dr. Christian Goke, “η Τουρκία έχει σήμερα καθιερωθεί στον παγκόσμιο χώρο του τουρισμού ως προορισμός διακοπών για όλες τις εποχές και για όλες τις μορφές. Αυτό είναι προφανές άλλωστε και από τον αριθμό επισκεπτών που δέχεται η χώρα, όχι μόνο από την Γερμανία, αλλά και από όλο τον κόσμο. Την περασμένη χρονιά οι τουριστικές αφίξεις της Τουρκίας ξεπέρασαν τα 23 εκατομμύρια. Λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στη χώρα, που ενισχύει τις επενδύσεις, οι προοπτικές ανάπτυξης της χώρας αναδεικνύονται ευοίωνες. Η έκθεση ITB θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για την Τουρκία, ώστε να πείσει τους μελλοντικούς επισκέπτες της ότι η χώρα αξίζει τις θέσεις που καταλαμβάνει στην παγκόσμια τουριστική κατάταξη, ως αποτέλεσμα των συνεχών βελτιώσεων των υποδομών της και της διαφοροποίησης του τουριστικού της προϊόντος, που έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια”.

“Υπάρχει μια μακροχρόνια φιλία μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας, ενώ η Γερμανία θεωρείται από τους πιο σημαντικούς σύμμαχους της Τουρκίας στην Ευρώπη” δήλωσε από την πλευρά του ο Τούρκος Υπουργός Τουρισμού, κ. Ertugrul Gunay. “Η Τουρκία” πρόσθεσε “προσελκύει τους περισσότερους τουρίστες της από την Γερμανία, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε το 2007 τα 4 εκατομμύρια. Το Υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες δράσεις, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παρουσία της χώρας στην Γερμανία και ειδικά στην ITB.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία συμμετέχει ως εκθέτης στην έκθεση ITB Berlin από το 1968, στο πλαίσιο της συστηματικής στρατηγικής marketing, που ακολουθεί σε θέματα διαφήμισης και προβολής της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024