Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤριάντα πέντε χρόνια συμπληρώνει φέτος η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia

Τριάντα πέντε χρόνια συμπληρώνει φέτος η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia

Με επετειακό χαρακτήρα θα διεξαχθεί φέτος η 35η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia από τις 23-26 Ιανουαρίου 2004, στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΟΛΠ. “Στην 35χρονη πορεία της υπολογίζεται ότι έχει […]

Με επετειακό χαρακτήρα θα διεξαχθεί φέτος η 35η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia από τις 23-26 Ιανουαρίου 2004, στο Εκθεσιακό<...> Κέντρο του ΟΛΠ.

“Στην 35χρονη πορεία της υπολογίζεται ότι έχει καλύψει συνολικά εκθεσιακό εμβαδόν που προσεγγίζει το 1.000.000 τ.μ. και έχει συμπεριλάβει εκθέτες με εκθέματα από τις περισσότερες χώρες της υφηλίου. Μέσα από τα 8.000 περίπου περίπτερα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα στις παρουσιάσεις της xenia, έχουν συμμετάσχει περίπου 30.000 εκθέτες και έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό εξειδικευμένων επαγγελματιών επισκεπτών, που υπερβαίνουν το 1.500.000 άτομα.”, τόνισε ο ιδρυτής της Xenia κ. Τάσος Κούμανης.

Στην προσεχή 35η xenia, με αφορμή το γεγονός ότι αποτελεί επετειακή παρουσίαση, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα την πλαισιώσουν την έκθεση.

Την Δευτέρα στις 19 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα τον `Θεματικό Τουρισμό` και δύο ενότητες την πρώτη αφιερωμένη στον Τουρισμό Υπαίθρου (Αγροτουρισμό – Οικοτουρισμό) και την δεύτερη στον Τουρισμό Υγείας (SPA- Θαλασσοθεραπεία- Θερμαλισμό). Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει και η καθιερωμένη απονομή των τιμητικών διακρίσεων xenia 2004.

Την Παρασκευή στις 23 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό κέντρο Ο.Λ.Π. Πειραιά θα γίνει η τελετή των εγκαινίων της έκθεσης, και θα τιμηθούν οι διατελέσαντες Υπουργοί Τουρισμού, Πρόεδροι και Γ. Γραμματείς του ΕΟΤ, που συνεργάστηκαν με την έκθεση xenia. Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνει παρουσίαση της μελέτης με θέμα `Το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελληνικής Ξενοδοχίας`, όπως επίσης και των μελλοντικών τάσεων και της επιρροής τους στους περιφερειακούς κλάδους του ελληνικού τουρισμού. Θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων στο 31ο general meeting της ένωσης ευρωπαίων διευθυντών ξενοδοχείων. Τέλος, θα γίνει εκδήλωση απονομής υποτροφιών στους αριστούχους απόφοιτους των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024